fallback

Първи тийзър от компактния кросоувър на Kia

Днес Kia разпространи първата снимка тип тийзър на нов концептуален кросоувър, който фирмата ще изложи в Женева.

В официално съобщение на Kia до пресата се казва, че с „този модел корейската фирма преобръща представите за целия сегмент на кросоувърите”. Доста амбициозно звучи, но от Kia не споменават нищо друго, освен, че покривът на колата е изцяло стъклен. Съобщението, че Kia ще представи нов компактен кросоувър в Женева, се появи още в края на миналата година. Знае се, че кодовото име на този модел е YN. Знае се и това, че новият кросоувър ще бъде произвеждан на базата на Soul и ще бъде на пазара още в края на тази година. Производството ще става в новия завод на Kia в Чехия. Освен компактния кросоувър, в Женева Kia ще покаже и новото поколение на SUV модела Sorento. Новото е, че вместо сегашната конструкция с рама, Sorento вече ще има самоносеща каросерия. Външният дизайн на новото Sorento ще бъде в стила на концепцията KND-4, която беше представена в Корея през 2007 г. Новото поколение на SUV модела ще бъде по-дълго от сегашното и ще се предлага в Европа с два дизелови и един бензинов двигател.  
Тагове:
fallback
  • #7
    minko ( преди 15 години )
    А бе ние си факаме гаджетата,ама не те разбрахме какъв ти е проблема!
  • #6
    Майкъл Ивановскфийлд ( преди 15 години )
    Абе *** трийзъра *** пикчъра, що не се факате сичките и да холднете да райтвате булшити. Писна ми от стюпит подхети. Ар сиктир
  • #5
    minko ( преди 15 години )
    *** той Форд Куга е една красота,майкааааа...
  • #4
    kravar ( преди 15 години )
    da ve, i tea det ne znaiat ot kade sa-ot varna i stara zagora predpolagam? Stra6na taina, tiho da ne letiat glavi
  • #3
    k ( преди 15 години )
    abe tova da ne ford kuga?
  • #2
    - ( преди 15 години )
    Да,така е!Прав си,но малко хора знаят за това...;)
  • #1
    on.on ( преди 15 години )
    Има една голяма заблуда относно КИА.Тя е запазена като бранд,но е изцяло собственост на Хюндай,и те им прустроиха произвидството и дистрибуторската мрежа.И последните им модели се разработват в Германия в центъра на Хюндай.Има и една неточност тук,КИА няма завод в Чехия,а в Словакия.Ако се произвежда в Чехия значи е в новия завод на Хюндай.
fallback
Последни