fallback

Citroen показа първия от серията DS

Citroen показа снимки и даде информация за първия модел от новата луксозна серия DS.

Това е миниавтомобилът DS3. Колата е създадена на базата на модернизираната платформа на Citroen C3. Производителите имат амбиции този модел да бъде конкурент на Mini, Alfa Romeo Mi.To и бъдещия хечбек Audi A1Все още от фирмата не съобщават технически данни за автомобила, но неговата официална премиера ще бъде след по-малко от месец в Женева. Продажбите на Citroen DS3 в Европа ще започнат в началото на 2010 г. Това което впечатлява най-много е, че външния вид на новият хечбек няма нищо общо със съществуващите модели на фирмата. Колата има собствен стил, предната част е изцяло нова. Калниците са „издути”, праговете са изпъкнали. Вече е известно, че година след появата на Citroen DS3, на пазара ще се появят още два модела - DS4, който ще се конкурира с Audi A3, BMW 1-Series и Mercedes A-Class, а след това и DS5, който ще се конкурира с BMW 5-Series и Audi A6
Тагове:
fallback
  • #17
    citroFen ( преди 15 години )
    Ситроен си е Ситроен.Супер е и дано да има успех!
  • #16
    Futballer/Actor ( преди 15 години )
    Ситорените винаги са били с по-добри дизайни от Пежо.
  • #15
    asd ( преди 15 години )
    samo citroen we balyci
  • #14
    Renault fan ( преди 15 години )
    istinskiq Megan e 1.4 benzin (2001) , nqma S-klasi nqma 7 -seriq
  • #13
    tracer ( преди 15 години )
    wickedsix e prav za frenskite koli...no noviq c5 c6 i c4 sa si dosta dobri koli...prosto kato ka4estvo ni6to ob6to nqmat...ako ima6 star citroen to zna4i si qk mazohist... no vsi4ko si e i do dobrata podrujka na kolata...
  • #12
    Wane ( преди 15 години )
    Didi, ти си бавноразвиващ се... съжалявам :(Надявам се DS серията да е успешна, защото използвайки това име, Citroen рискуват доста.
  • #11
    DeadFox ( преди 15 години )
    Да бе то такива фанатици като теб само Мегани виждат. От къде го измисли това с Мегана не знам.Не е лош мегана поне 1.5dCi харчи малко ама все пак си е най-обикновена всекидневна кола и нищо повече.А това тук е доста красиво и с доста вълнуващ дизайн, определено ми харесва.
  • #10
    Renault fan ( преди 15 години )
    сичко е крадено от Меган , да не сте слепи ?! ....САМО МЕГАН....
  • #9
    WickedSixD ( преди 15 години )
    всички тия екстри в C5 са за сметка на качеството и материалите. Като цяло новите коли и в частнот френските са кошници. Зимаш я нова хубава,след 1 година сичко по нея трака тропа и скърца,поне в България е така. Тия старите Мерцедеси са баси здравите. Един такъв ще надживее и мене и няколко коли като тая горе.
  • #8
    Triforce ( преди 15 години )
    Нали Ауди ще пускат А1, тя пак е толкова малка и ще е конкуренция, то е описано по-горе в статията. Ауди-то е по-интересно като дизайн, определено! Даже е по-хубаво от Мини Купър, но пък Ситроена ще е с по-ниска цена и ще е по-купуван и така :) Хубава количка. Взех да харесвам Ситроен от скоро ... от новият С5. За 55 000 лева си вземаш с 1 камара екстри, последен модел хидравлично окачване, автоматик-дизел, парктроник и завиващи светлини. Но предполагам, че след 200 000 км. Хонда ще дадат по-добри резултати с по-малка амортизация и по-малко пари за ремонти. Но никой не знае... и двете излезнаха тази година :)
fallback
Последни