fallback

Китайската JAC продава SUV модел в Гърция

Китайските производители стават все по-настъпателни на европейските пазари.

Все повече и повече компании влизат със свои модели в редица европейски страни. Най-новият китайски производител, който ще продава свои автомобили в Европа е JAC, който наскоро започна да продава свои модели в Гърция. В южната ни съседка китайската фирма продава SUV модела Rein. Това е автомобил създаден на базата на първото поколение Santa FE на Hyundai със задни светлини взети едно към едно от Lexus RXВсъщност JAC произвежда този автомобил в Китай след лиценз получен от корейската фирма. Китайският вариант на Santa FE е с бензинов двигател с обем 2.0 литра с мощност 142 к.с. Автомобилът се предлага в две степени на оборудване - Basic и Full с цена съответно 17 900 и 19 900 евро. Макар Rein да е легитимен модел след споразумението на китайците с корейците, все пак е учудващо, че Hyundai се е съгласил този модел да се продава в Европа, където фирмата се мъчи да изгражда нов имидж, докато продукти като Rein без съмнение я връщат назад.  
Тагове:
fallback
  • #10
    Анонимен ( преди 15 години )
    как да не е селска!Ами покарай една нова дачия,ще си биеш мечки след това...:))) ще оцениш,че дърварския дизайн е най-доброто всъщност.
  • #9
    zzz ( преди 15 години )
    Добре, че Голф-а е градска кола, та да има и гражданите от Перник на какво да се радват ...
  • #8
    Анонимен ( преди 15 години )
    Абе смешно ви е ама до 2 години ще ги правят във Ловеч!Цената ще е ненормално ниска за европа България,ще плъзнат като дачия и тогава ще ви питам аз!
  • #7
    Niki ( преди 15 години )
    Selska kola, do dupka :)
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    Явно модела е ориентиран към пролетарийте от всички страни :))) С тая петолъчка отпред сигурно много добре ще се харчи сред българското соц общество.
  • #5
    badi ( преди 15 години )
    "Basic и Full с цена съответно 17 900 и 29 900 евро"Nz na kakvi narkotici trq da si za da dade6 vaprosnite ceni za tova gore na snimkata.
  • #4
    to6 ( преди 15 години )
    за всеки влак си има пътници. ако ги устройва качеството за тая цена- що да не си ги купуват?и аз искам да ям омари всеки ден, примерно, ама мога да се позволя само скариди :-)
  • #3
    DeadFox ( преди 15 години )
    Що да не ги купуват, 8 години работих като барман и от контактите които съм имал мога да кажа: грък от село на евтинко се радва :)
  • #2
    badi ( преди 15 години )
    Da otpred hyndai, ot zad leusus rx300 ot vatre dizain na TATA a kolata kato cqlo e *** i garcite trq da sa mn tapi da q kupuvat.
  • #1
    Wane ( преди 15 години )
    Дааа, първото поколение на Santa Fe с леки козметични промени.
fallback
Последни