fallback

Нови данни за Aston Martin Rapide

Aston Martin разкри повече подробности за своя нов модел Rapide.

Според новите данни публикувани в списание AutoCar, Aston Martin Rapide ще бъде произвеждан на удължена платформа от DB9. Колесната база обаче е удължена с 225 мм в сравнение с DB9Това изпраща директно Rapide срещу модели дълги около 5 метра, като Mercedes-Benz S-Class. И още нещо, въпреки профила на купе, който прави колата визуално да изглежда ниска, новият Rapide е по-висок с цели 63 мм в сравнение с DB9, което обещава доста комфортно возене за четиримата пътници в новия модел на Aston Martin.
Тагове:
fallback
  • #6
    599 ( преди 15 години )
    аве вие зле ли сте е карайте си тогава *** москвичи туй че FERRARI и подобни марки нямат класа и вкус може да го каже само някой който няма този вкус и най важното парите за него а пък ако наистина карахте DB9 i CARRERA едва ли щяхте да пишете в този сайт
  • #5
    911 ( преди 15 години )
    Правилно си се ориентирал, пич. Аз моята карера не я сменям за нищо. Не съм карал Астън и Мазерати, но от Ферари имам впечатление. И никога не бих го предпочел пред Порше или Мерцедес
  • #4
    ... ( преди 15 години )
    До Б55, Приятелю, радвай се, че имаш възможността да караш такива коли.. Много малко хора могат.
  • #3
    Б55 ( преди 15 години )
    Преди година се излъгах да си купя модела DB9 и мога да кажа само лоши неща . Дядо ми навремето беше професор хирург и имаше москвич мога да кажа че не е ходил толкова често в сервиз . 1 скоростната кутия стептроник блокира не пожела да включи повече от 3 скорост . На път за Франкфурт пък спрях на паркинг да си почина и повече не пожела да запали . Нека да спомена че инспекция правя на всеки 30хил.км за което удоволствие плащам само за прегледа 1000евра и винаги има нещо за смяна . Повече Астон Мартин , Ферари и мазарати не поглеждам .Това са марки правени за хора с много лесно спечелени пари и без грам вкус . Чипят се и раждясват повече от 20годишна жигула и то с тази разлика че при ферарито се случва непосредствено след 1 интензивно карана зима . Сега съм с порше 911 и все още нямам никъкви впечатления освен че харчи очудващо малко .
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Ми то си е седан!! Според теб БМВ М5 седан ли е ,или купе? А Ауди RS6 ? Просто те са си типични седани нищо ,че са и супер спортаци.
  • #1
    DeadFox ( преди 15 години )
    DB9 седан ???!!! Стига бе вие ме будалкате нещо. :)Поправете се недей те да наричате едно типично спортно купе седан.
fallback
Последни