fallback

Renault ще покаже в Женева новия спортен Megane Coupе

Това е автомобилът който видяхме за първи път като концепция през миналата година в Париж.

Супер спортната версия на новия Megane Coupe RenaultSport (RS), ще бъде с познатия бензинов турбодвигател с обем 2.0 литра, който се монтира и на сегашния Megane RSФренските инженери обаче са го модернизирали и мощността е повишена от 230 на 250 к.с. Това са 40 к.с. повече от мощността на новия Golf GTI, 25 к.с. повече от Ford Focus ST и 10 коня повече от Opel Astra OPC. Движещи ще бъдат предните колела, скоростната кутия е механична с шест предавки. Шасито на Megane Coupe и неговото окачване са модернизирани. Както беше и при сегашната „гореща” версия на Megane и при новия RS ще бъдат представени повече от един вариант. Различните варианти ще залагат на олекотено собствено тегло, подобрено поведение на пътя чрез усъвършенстване на окачването и др. Визуално Megane Coupe RS модел 2009 ще се различава от по-масовите варианти на модела чрез bodykit включващ нови предна и задна брони, спойлери и изпъкнали арки над колелата. Макар новият RS да не е с толкова впечатляващ дизайн като състезателния Megane Trophy, хората от RenaultSport твърдят, че колата впечатлява с външния си вид.
Тагове:
fallback
  • #13
    buhal ( преди 15 години )
    strashno izkazvane,nema shto!citiram:na 100000 km. dava samo 2-3 problema i to ne seriozni...Uxaxaxaxaxaxaxax,samo 2-3 problema znachi do 200000 da ochakvame da se e razpadnalo...
  • #12
    a ( преди 15 години )
    promobil e edinstvenia vnositel na reno ot koito sam dovolen a sa6to taka i ot serviza mu ban. drugite vnositeli sa smiah.klient
  • #11
    PRO-AUTO ( преди 15 години )
    Аз пиша неща на които съм билНЕПОСРЕДСТВЕН СВИДЕТЕЛ!! PRO-MOBILE завремето си имат един от най-добритесервизи в БГ! Ако погледнетестатистиката на продадени автомобилипо времето на PRO-MOBILE Renault е на 3-то местопо продажби в БГ....сега "с 2 търговеца" е на едно отПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА В КЛАСА СИ!!Причината Renault по ЕДИНДОЛЕН И КРИМИНАЛЕН НАЧИН да прецакатPRO-MOBILE е, че гледат на БГ-пазара като захора от "трета" ръка - конфликта се криев ИСКАНЕТО НА PRO-MOBILE още през 2003г. Renault да покриеПЪЛНАТА ЕВРОПЕЙСКА ГАРАНЦИЯ НААВТОМОБИЛИТЕ СИ В БГ - НЕЩО ЗА КОЕТОPRO-MOBILE още тогава бяха готови...Renault него приема, ЗАЩОТО МНОГО ДОБРЕОСЪЗНАВА, ЧЕ НАД 30-40% ОТ КОЛИТЕ МУ САСЪС СЕРИОЗНИ ФАБРИЧНИ ДЕФЕКТИ...Положението особенно се влошава в последните години, за което говорят красноречиво отзивите и класациите за НАДЕЖНОСТ И КАЧЕСТВО в почти всички водещи ИЗДАНИЯ ЗА КОЛИ по света, в които Renault е класиран ВИНАГИ на последните места!
  • #10
    Анонимен ( преди 15 години )
    Про Мобил са *** и много добре стана, че ги прецакаха. Нагла лъжа е, че притежателите на Рено са останали без сервиз. Аз карам Рено купено от Про Мобил и малко по-късно отнеха правото на Про Мобил да продава, но те си останаха официален сервиз, освен това се появиха още два официални сервиза и съответно 2 търговеца. Така че от 1 сега Рено има 3 официални сервиза. Също така е лъжа, че Рено са на последно място по надеждност. Не е най-здравата кола, но се държи достатъчно добре, за 100 хил. км прави 2-3 проблема и то такива, които не са болка за умиране.
  • #9
    PRO-AUTO ( преди 15 години )
    Отново ви казвам: НЕ ВЯРВАЙТЕ НА РЕНО -НАДАЛИ ПО СВЕТА ИМА ТАКАВА МАРКА,КОЯТО ТАКА НАГЛО ДА ЛЪЖЕ И ЗАБЛУЖДАВАКЛИЕНТИТЕ СИ! Успех и късмет!!
  • #8
    nemo11 ( преди 15 години )
    Не се карайте коя маркакаква била.Има статистика закачеството в един от декемврийскитеброеве на Autobild - HONDA e сред първите пет...А някой тук дори сее пошегувал като е споменалRenault Megane,духовит човек!Renault са паднали дорипод ФИАТ,и то не защото ФИАТ саподобрили нещо,а просто защотона Renault качеството се е сринало дониво "безобразно".Прочетете,товае статистика,не думи на вятъра...
  • #7
    Рено ( преди 15 години )
    Пич,за не знам кой път чета тази твоя тирада за Рено,научихме я наизуст вече...стига толкова!Аз карам рено Меган купе и колата си е ОК за парите,добра кола,здрав двигател и нормални цени на частите.Не се разваля повече от която и да е друга кола,а за сериозните ремонти са изключителна рядкост,поне за моя модел-за справка прегледай форума на марката и ще се убедиш сам.А до HONDA:Приятелче,не с една Хонда съм се гъбаркал грозно по родните улици,мога да те пробвам и тебе:)
  • #6
    monster ( преди 15 години )
    Автобик!??! Леле какви *** :D ! Зели да ми пишат глупости нали си се продават нали са си хубави автомобиЛИТЕ 2ма нууба нищо не променят :D !
  • #5
    gojo ( преди 15 години )
    да не е автомобик прав си ха-ха-ха
  • #4
    HONDA ( преди 15 години )
    PRO-***, прав си. Все пак става въпрос за мършави франсета. Всички са такива. А и трябва да си луд да си купиш Рено. Това не е автомобик. Това е Рено :)
fallback
Последни