fallback

Нова високотехнологична система при Nissan

В скоро време Nissan ще пристъпи към тестове на нова система за безопасност.

Тя ще предупреждава водача при евентуално навлизане в насрещното движение. По информация на сайта Networkworld, изпитанията ще стават съвместно с фирмата West Nippon Expressway Co., която управлява мрежата от магистрали в западната част на Япония. Ако тестовете са успешни, системата ще бъде монтирана на серийните модели на Nissan от 2011 година. Според представител на Nissan, технологията предупреждаваща водача за навлизане в насрещното движение ще използва Системата за Глобално Позициониране (GPS) и детайлни карти на местността. За опасността да се влезе в шосе с насрещно движение водачът ще бъде известяван с характерен звуков сигнал, както и със специално изображение на дисплея. Към 2015 г. Nissan планира да оборудва своите автомобили с технологии за безопасност, които да съкратят смъртните случаи и сериозните травми от аварии два пъти.
Тагове:
fallback
  • #9
    ngoht ( преди 15 години )
    Да, половината от катастрофите, че ако не и повечето са защото шофьорите са карали в насрещното. Неправилното изпреварване не е ли каране в насрещното?
  • #8
    до 7 ( преди 15 години )
    Е явно ти си ***(не се прави6 на такъв;).Чети... Нисан планира да оборудва автомобилите си с ТЕХНОЛОГИИ (не само с тази) който да съкратят броят на жертвите наполовина. Ти като си "по-умен" измисли "по-смислени" технологии и системи които да съкратят смъртните случаи на половина, ***!!!
  • #7
    ??? ( преди 15 години )
    Ти кво искаш да ми кажеж, че половината от катастрофите са защото шофьорите са карали в насрешното??? Бати безсмислената система, и ше я монтират 2011 баси малумниците...
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    "Нисан... планират да съкратят смъртните случаи и сериозните травми от аварии два пъти" . Това ако е *** екстра??!!!Вие или сте *** или нарочно се правите на такива!!!!!!!!!!!
  • #5
    Ганчо ( преди 15 години )
    Ако има някой фирми които знаят как да земат парите на клиентите - тва са японските!
  • #4
    adide ( преди 15 години )
    Stranna e taia sistema, lo6o niama.... A za germantsite seki znae 4e sa *** i naredeni...
  • #3
    NANI ( преди 15 години )
    Ами тука са феновете,бих казал,че тая екстра е *** на стената
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    претрябвали са ми такива *** екстри....
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    kade sa BMW AUDI i mercedes sega >>>????
fallback
Последни