fallback

Идва новата Astra

Вече е факт високото качество на Opel Insignia, както на техническата част така и на интериора. Сега най-важното събитие за Opel ще бъде появата на новата Astra.

Дали и този автомобил ще бъде качествено нов? Предната част на бъдещата Astra ще бъде подобна на тази при Insigniа. Страничната линия на стъклата започва с малко триъгълно стъкло, както е при новата Corsа. Задната част на новата Astrа също ще бъде подобна на тази при CorsaСега се появиха нови снимки от бъдещата Astrа, за първи път от интериора. Според дизайнерите интериорът е по-традиционен, като модните тенденции са запазени за каросерията. В някои детайли интериорът на Astra напомня този при Insigniа. Най-важното обаче е, че този интериор няма нищо общо със сегашния. Двигателите на бъдещата Astra ще бъдат най-вероятно подобни на сегашните. Още през първата година след появата на новото поколение обаче, ще се появят модернизирани и изцяло нови двигатели. Да споменем само новият четирицилиндров бензинов турбодвигател с обем 1.4 литра, който ще има различни варианти на мощност (от 74 до 103 kW). Това е агрегат с директно впръскване на горивото. След него ще бъде и днес познатия 1,6 Turbo (с мощност 110 и 132 kW). При турбодизеловите двигатели отново ще се заложи на 1,7 CDTI, който наскоро беше модернизиран, но доработката му продължава. Ще има и версии на 1,9 CDTI. При Astrа ще видим и познатия от Zafira двигател CNG, работещ на природен газ с обем 1,6 литра (мощност 110 kW, максимален въртящ обем 210 Nm). Новата Astra ще бъде както досега хечбек с пет врати, но ще има и комби версия Caravan (към края на 2010 г.). За купе с три врати в стила на Calibrа (което най-вероятно ще замени днешния GTC) ще почакаме до 2011. При него няма да липсва и версия купе/кабрио Twin-Top. Световната премиера на хечбека с пет врати ще бъде или през март в Женева или на есен във Франкфурт
Тагове:
fallback
  • #8
    mimi vidin ( преди 14 години )
    super daje stava i za bega4ka sepak r 1.9
  • #7
    tsvetan ( преди 15 години )
    a we vie mislite 4e ima kriza ma to nqma i nikoi nqma da falira
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    виж това ***: http://cars.uk.msn.com/News/Top_ten_article.aspx?cp-documentid=2620300
  • #5
    renault megane ( преди 15 години )
    хахаха и тва кола ли е ве!!! а иначе опел рано или касно ще фалира второ това ватре е като полски фиат
  • #4
    Анонимен ( преди 15 години )
    И как реши, че компанията е пред фалит?Плюс това има споразумения, според които прозиводителите на части са длъжни 10г да произвеждат части за съответните модели, независимо дали са фалирали Фирмите-майки на моделите
  • #3
    on.on ( преди 15 години )
    На сметка ще е предполагам,в тази криза ще е на добра цена.От друга страна струва ли си да се купува автомобил от една компания пред фалит?
  • #2
    Cool ( преди 15 години )
    Страхотен хечбег . Става за семейна кола за малко пари с малки габарити и спортно усещане . Страхотна колица от нисък клас :)
  • #1
    Д Добрев ( преди 15 години )
    Айде, айде!
fallback
Последни