fallback

Nissan подготвя новото поколение на Tiida

Nissan Tiida, известен на някои пазари и като Versa, е на пазара в Япония от 2004 г.

Японското автомобилно списание Best Car публикува първите данни и компютърни образи на новото поколение на Versa / Tiida, което се очаква през 2010 г. Ако този компютърен образ е близо до оригинала, дизайнерите на Nissan не са си дали много труд да променят по-радикално стила на този автомобил. Той не се различава съществено от сегашния. Колата отново ще бъде предлагана в две версии – хечбек с пет врати и седан. От Best Car обаче твърдят, че за японския пазар модела Tiida / Verso 2010 ще бъде с изцяло нови бензинови турбодвигатели. Новото поколение на компактния модел на Nissan ще се произвежда на платформата на новия Renault Megane. Това означава, че сред двигателите за бъдещата Tiida ще видим и новия турбоагрегат на Renault наречен TCe. Той ще се предлага с обем 1.4 и 2.0 литра и ще предлага максимална мощност, съответно 130 и 180 к.с. Вероятно е новата Tiida да се появи на Европейските пазари след около 3 години.
Тагове:
fallback
  • #5
    on.on ( преди 15 години )
    Тези пък защо направо не се прекръстят Рено!Много ме е яд на Нисан,бяха една от качествените марки,докато не се обвързаха с французите.Вижте статистиката от последните 4 години,Hyundai са преди тях!
  • #4
    on.on ( преди 15 години )
    Ford Siera зддрав и надежден ... ?!?! хей,шегаджия..:))) по-леко с иронията!
  • #3
    to6 ( преди 15 години )
    Колата си е много прилична дори. Вече дизайнерите на всички изглежда са едни и същи :-)А историята показва, че много коли, отписвани като дизайн в началото се оказват здрави и надеждни и за ужас на критиците си се движат с десетилетия по улиците :-)Пример: Форд Сиера при появата се беше оприлечен он английската критика на "рзмекнат калъп ***".Да не говорим за воят срещу ПАСАТ 11 и т.н.
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Красива е много силна дума за това купенце с фарове на Пежо , маска на Мурано и останалата част от тук, от там дразни на няколко корейски марки.. Определено ИЗОБЩО не ми харесва. А определението "красиво" е толкова далеч от истината ,че дори думата "симпатично" не би отговаряло на истината. Това изглежда повече на посредствен автомобил , който дори не би се преборил дори с Шкода а кво да говорим за по престижните марки ,които действително са красиви и не само това ....
  • #1
    badi ( преди 15 години )
    tova na snimkata opredeleno e krasiva kola ne kato sega6noto dedorazumenie.
fallback
Последни