fallback

Porsche готви новото поколение на 911

Британското издание Car публикува шпионски снимки на новото поколение на кабриолета Porsche 911.

Заедно със снимките списанието отпечатва и късо интервю с шефа на отдела за нови разработки и изследвания на немската фирма, Волфганг Дюрхаймер. Според казаното от него няма да има радикални помени в дизайна на новия 911. За сметка на това в техническата част според Дюрхаймер са възможни всякакви промени и е сигурно само това, че новото поколение ще запази задното предаване и задното разположение на двигателя. В дизайна ще има леки промени в предната част, които са предизвикани от новите изисквания за предпазване на пешеходците. С цел подобряване аеродинамиката на колата е променена леко и задната част. Дюрхаймер обяснява, че сега в Porsche работят върху създаването на регулируем преден спойлер и система за затваряне по избор на водача на някои от отворите за въздух в предната част на автомобила. Системата ще се монтира само на версия Turbo, като ще помага за усилване на прилепването на автомобила към пътя. В новото поколение ще се появи и една нова високотехнологична система, която ще предупреждава водача за възможна поява на аквапланинг. Бъдещото Porsche 911 ще бъде с модернизираните двигатели с директно впръскване на горивото, които вече се монтират и на обновената серия 997. Те ще се комбинират със скоростната кутия PDK с два съединителя. Дюрхаймер съобщава, че главно за сметка на използвани нови материали, собственото тегло на новото Porsche 911 ще бъде по-ниско с около 10%. Това ще помогне за намаляване разхода на гориво, докато двигателите ще бъдат по-мощни. Както показват и шпионските снимки на Car, (макар и не много ясни), първите образци на новото поколение Porsche 911 преминават през тестове в зимни условия. Според предварителни данни този модел ще бъде на пазара след около две години.  
Тагове:
fallback
  • #5
    Анонимен ( преди 15 години )
    Скрий се бе смотан. Хайде кажи спортните коли БМВ колко световни шампиона имат спрямо Мерцедес във формула 1, спрямо Ауди Куатро в ралита и спрямо Порше на 24 на Ман. Хайде бе спортист селски. Даже Рено имат повече победи във формулата. *** нещастен
  • #4
    sliven ( преди 15 години )
    elata dami i gozpoda da vidite vav sliven kv-re4ica kakvi koli karat por6e e nishto sas sravnenie lamborgini kalardo
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    Ами не на всички мечтата им е Е-36 купе *** смотан!Аааа..забравих ти караше 307 ама на таблото имаш лепенка на мечтаното бнв,ходи се прегледай бе човек,някаква комплексарщина ли те мъчи!Бягай до камор-ауто да се молиш да те пуснат в шоурума да се снимаш с някое бнв!
  • #2
    WickedSixD ( преди 15 години )
    колко си елемнтарен оНАНИст
  • #1
    NANI ( преди 15 години )
    Черно Порше911 Турбо - мечтата ми!:)))
fallback
Последни