fallback

Mercedes ще пусне спортен пакет от AMG за новия Е-Клас

Както е известно, Mercedes-Benz E-Class от AMG ще бъде на пазара едва следващата година.

За тези, които са нетърпеливи да подкарат спортен вариант на новия Е-Клас, от Mercedes пускат специален AMG спортен пакет. Той ще бъде на пазара заедно с появата на новия Е-Клас през март и ще може да се комбинира с всички варианти на двигатели и скоростни кутии на новия луксозен седан. Промените обаче, са основно по каросерията и в интериора. За любителите на истински спортните двигатели от AMG наистина остава да изчакат още година, когато AMG ще пусне Е-Клас с двигател V8 с обем 6.2 литра и мощност 550 к.с. Сегашният спортен пакет на AMG включва нова предна престилка с по-големи отвори за охлаждане, нови прагове и нова задна престилка. Спортен е и ауспуха с овални накрайници при четирицилиндровите двигатели и четвъртити накрайници при моделите с V6 и V8 агрегати. Спортният пакет включва и нови лети джанти от AMG с размер 18 цола, обути с гуми имащи размер 245/40 R18 отпред и 265/35 R18 отзад. Спирачните дискове са перфорирани, спирачните механизми са оцветени в сребърно. Окачването е спортно със системата Direct Control, като колата е по-близо до пътя с 15 мм. В интериора спортният пакет на AMG включва кожен салон в два цвята и нови предни седалки. Педалите са спортни от неръждаема стомана, на пода има килимчета AMG, лостът на скоростите е обвит в кожа и има хромирана глава. В пакетът влиза и спортен кожен волан от AMG с три рамена. В зависимост от варианта на двигателя и оборудването, спортният пакет на AMG в Германия струва от 2915 до 4046 евро.
Тагове:
fallback
  • #22
    vankata ( преди 15 години )
    Наистина малко са прекалили с ръбовете...на мен лично МАЛКО по старите ми харесват най-много.
  • #21
    ... ( преди 15 години )
    Иво ти *** ли си?
  • #20
    Иво ( преди 15 години )
    Ситуацията с дизайна им е много зле.Прекалиха с ръбовете,забележете вътре е като дърво.И ГЛК се появи като *** от някъде,главния дизайнер-оставка.Мерцедес вече не е това което беше,визирам 124,clk,S до 2006,стария МЛ,вездесъщата Г-класа,относно основния ремонт на 1000000 километра,това в България е малко попреувеличено аз нека да го карам по паважа всеки ден и ще видим.Повтарям мерцедес не е това което беше,няма и да бъде.
  • #19
    от автора ( преди 15 години )
    Мерцедес влиза в сервиз за основен ремонт след 600 хил. км. Обикновено на около 800 хил.км. , като стига и до 1 000 000 км. За Ауди и БМВ не искам да казвам данни - просто да не обидя собствениците ;)
  • #18
    Анонимен ( преди 15 години )
    Последните 2-*** калъфи,мерцедес е такси защото е доказано най качественият и издържлив автомобил,немците най добре го знаят!
  • #17
    а ( преди 15 години )
    Такситата на западна Европа.
  • #16
    123 ( преди 15 години )
    Забравил си да посочиш, че мерцедесите са таксиметровите коли на Германия и на Белгия и в Холандия и в Дания.....
  • #15
    DDD ( преди 15 години )
    Невероятни коли.Страхотна комбинация от класа,мощ и лукс.AMG двигателя с 550 к.с. какво повече.BMW никога няма да проектират такава меко казано брилянтна кола.Аudi също са доста над BMW ,но немогат да достигнат Мерото :)
  • #14
    NANI ( преди 15 години )
    И,когато се събуди се стресна нали Niki?:)Само не мога да разбера как си видял частите на мотора,че са като на Фабия 2005г., след като единственото нещо,което се вижда е казанчето за течноста на чистачките и най-много още едно казанче?Другото всичко е покрито!Или на теб,като на голям разбирач ти позволиха да вдигнеш и пластмасовите покрития на мотора и да си кажеш компетентното мнение за него:)?
  • #13
    Niki ( преди 15 години )
    Otivam na predstavqne na Q5 i kvo da vidq otvarqt kapaka i gledam polovinata chasti sushtite kato na shkodata na maika mi, koqto e Fabia :) ot 2005 - maitap do dupka .
fallback
Последни