fallback

Първи шпионски снимки на Touareg модел 2011

Големите SUV модели напоследък не са фаворити на масовите купувачи, но от Volkswagen вече напредват в обновяването на своя SUV Touareg.

Първите шпионски снимки показват бъдещия Touareg по време на тестове, като още сега могат да се видят някои нови неща. Първото нещо което се забелязва от това „муле” е, че разстоянието между колонките В и С е доста по-късо в сравнение с досегашния модел. Това най-вероятно ще означава, че новият Touareg ще бъде малко по-къс от сегашния модел. По-различното предно окачване също потвърждава една такава промяна. Засега двигателите на бъдещия Touareg си остават загадка, но най-вероятно те ще са модернизирани версии на сегашните, като ще се появи и най-новият дизел TDI, който ще видим тази пролет. Според предварителни информации, серийното производство на новото поколение на Touareg ще започне към края на следващата година, а на пазара автомобилът ще се появи като модел на 2011 г.  
Тагове:
fallback
  • #8
    Анонимен ( преди 15 години )
    и този, и стария приличат на Голф Кънтри :) Да живее Сироко, хора, 21 век е ... вижте Мазда, Хонда и Нисан какво правят.
  • #7
    Анонимен ( преди 15 години )
    Неква нова сапунерка....
  • #6
    Guest ( преди 15 години )
    Смърди на Голф, както и да го погледнеш. Нормално за VW. Едва ли е модел 2011. Ако е така няма да излиза сега и в този вид. Това е някаква глупост от VW. Обикновенна проста количка, като добавим и проблемите с главата, не си заслужава вниманието.
  • #5
    NANI ( преди 15 години )
    Добре бе момчета,вие или не можете да четете или сте скарани с автомобилите?Ясно е написано,че това на снимките е "муле",което ще рече,че на пръв на външен вид това си е стария Туарег,но техническата част не е от него!То и номер 3 го е написал ,ама.....
  • #4
    p2 ( преди 15 години )
    направо ми спря дъха...егати смелия дизайн
  • #3
    хахо ( преди 15 години )
    А бе вие можете ли да четете? Това е "муле", с други думи пригодена за изпитания на техническата част каросерия, която естествено няма нищо общо с това което ще бъде новия автомобил!
  • #2
    Bandit ( преди 15 години )
    Ако наистина ще изглежда по този начин, могат да почват да копаят дупки и да се закопават в тях. Това е невъзможно, ако новия им модел изглежда по същия начин като стария направо ги отписвам.
  • #1
    AZ ( преди 15 години )
    1100% tova sa FALSHIVI snimki. Pulna glupost...dalech nqma da izglejda taka TG2kata..
fallback
Последни