fallback

Първи шпионски снимки на Touareg модел 2011

Големите SUV модели напоследък не са фаворити на масовите купувачи, но от Volkswagen вече напредват в обновяването на своя SUV Touareg.

Първите шпионски снимки показват бъдещия Touareg по време на тестове, като още сега могат да се видят някои нови неща. Първото нещо което се забелязва от това „муле” е, че разстоянието между колонките В и С е доста по-късо в сравнение с досегашния модел. Това най-вероятно ще означава, че новият Touareg ще бъде малко по-къс от сегашния модел. По-различното предно окачване също потвърждава една такава промяна. Засега двигателите на бъдещия Touareg си остават загадка, но най-вероятно те ще са модернизирани версии на сегашните, като ще се появи и най-новият дизел TDI, който ще видим тази пролет. Според предварителни информации, серийното производство на новото поколение на Touareg ще започне към края на следващата година, а на пазара автомобилът ще се появи като модел на 2011 г.  
Тагове:
fallback
  • #18
    .... ( преди 15 години )
    E i az ako karah Carrera bih spiral radioto, no za TDI na VW(pompa-duza) koito ve4e gi smenqt s Common-Rail, naistina dori v Germaniq se priznavat za mn 6ymni i ostareli moralno dvigateli.
  • #17
    Анонимен ( преди 15 години )
    Не, не съм шофиор. Нито пък мутра. Карал съм доста коли, повечето скъпи и луксозни. И се ядосвам, когато някакви *** говорят за коли, в които не са се качвали дори, да не говорим да карат. А на оня, дето му били много шумни, не знам за теб, но аз спирам радиото за да слушам как мърка карерата ми ;)
  • #16
    ait ( преди 15 години )
    ei 13 nomer ti si bil golqm lo6ko be hahahah, da ne si 6ofior na nqkoq mutra?i nai-prostoto izkazvane dosega e tvoito taka 4e ne se nahvurlqi na drugite. kompleksar si ti, makar i sus skupa kola
  • #15
    WickedSixD ( преди 15 години )
    наистина айде спрете да се заяждате един друг и оставете Трактора на мира ) Знаете ли кои са най-шумните дизели? Едни дето пърпорят точно като трактор? VW Polo примерно,заслушайте се в двигателя на някой дизелов ) Ех такива двигатели правчт в ФАК ( Фолкенщайн Авди Калъп) кво да праим...
  • #14
    ge2star ( преди 15 години )
    ц ц ц ц колко сме зли...не заставам на ничия позиция,защото и двамата сте глупави :)
  • #13
    Анонимен ( преди 15 години )
    Ей цървулче, не се обаждай, че ти смърдят устенцата на ***. Карай си количката 2-3 употреба, в която е *** някой чужденец, и не се обаждай. Едва ли някога ще имаш удоволствието да караш новичък Тоарег V10 или Фаетон W12, така че си тарай. Не разбираш от автомобили това е ясно, не занимавай другите с простотиите си.
  • #12
    Тракторист ( преди 15 години )
    За бога, оставете трактора "Тракторег" на мира!
  • #11
    Guest ( преди 15 години )
    Не става въпрос дали можем да четем или не. Дори и реалния SUV като излезе пак няма да прилича на нищо. Защото това е VW, това е реалността и това е закон.
  • #10
    IK ( преди 15 години )
    dano antenata na pokriva ne e seriino oborudvane, che.... :D
  • #9
    .... ( преди 15 години )
    Hora mn ste zle, nz naro4no li go pravite ili naistina neznaete kakvo ozna4ava ''mule'', za6to pi6ete takiva komentari...
fallback
Последни