fallback

Първи шпионски снимки и образи на Peugeot 408

На френският сайт на феновете на марката Peugeot се появиха шпионски снимки на неизвестен модел на марката.

Предположението е, че най-вероятно това е седана Peugeot 408. Както се дискутира във форума на сайта, серийната версия на този модел трябва да се появи към края на следващата година. Премиерата на Peugeot 408 обаче ще бъде още тази година на автомобилното шоу в Женева. Заради лошото качество на шпионските снимки трудно може да се обсъжда новата външност на седана от среден клас на Peugeot. Все пак е ясно видимо, че предната част на автомобила е доста променена. Решетката е доста по-голяма, колата има по-агресивен вид. Фаровете са изцяло нови, фаровете за мъгла също са с променена форма. Според френския сайт Caradisiac бъдещият Peugeot 408 ще бъде по-дълъг от днешния 407, (който ще замени) с цели 120 мм. Най-вероятно на шпионските снимки е концептуална версия на бъдещия автомобил. За това говори прекалено ранната премиера на колата в Женева след два месеца. На базата на тези шпионски снимки и на данни от хора заети в проекта е направен и компютърен образ показващ как най-вероятно ще изглежда Peugeot 408.  
Тагове:
fallback
  • #20
    Пежото ( преди 14 години )
    ха ха ха ...тука има някакви супер *** изказвания явно на голфаджии (каруцари) които си нямат и идея даже какво е ПЕЖО......това е една от най добрите коли в европа....
  • #19
    valentin ( преди 15 години )
    ima6 li predstava kakvo zna4i ka4estvo za da dobie6 tryabva da poseti6 nyakoi ot zavodite na PSA az sam bil v po4ti vsi4ki takiva kriterii za ka4estvo v bg predstavite na granicata na ludosta ti ne si vijdal taka ,4e ne govori prostotii
  • #18
    Shaddock ( преди 15 години )
    Sitroen sa mn po *** koli ve
  • #17
    elin ( преди 15 години )
    СИТРОЕН СА С МНОГО ПО-ДОБЪР ДИЗАЙН!
  • #16
    yavoraki ( преди 15 години )
    Не,че нещо ама ако се самоубиеш ще улесниш себе си и тези които те познават ;)
  • #15
    kiko ( преди 15 години )
    Тези защо не се самозакрият.Ще ни спасят от безобразното си качество.
  • #14
    стоянов ( преди 15 години )
    В момента управлявам-наречения-железен кон 306!Ако пак ми се удаде случай да закупя автомобил-то пак ще е ПЕЖО!А новите модели са нови слънца-във автомобило строенето-не напразно емблемата е ЛЪВ!
  • #13
    Пижо ( преди 15 години )
    "...по-честосе разваля от немските..."- ми,не знам...За седем(7) години на Пижо Четиристотин и пети,Автомобилът-Слънце,съм сменил два пъти ремъци и ролки,лампата на левия фар,6-7 лампички на таблото,два маншона на полуоските,горивен филтър и сложих термостат,че го нямаше в дупката! Смешни суми.Четири(4) пъти съм влачил на буксир "нечупливи" бмв,опел,голф и пасат,мене са ме дърпали само ведъж,заради горивен филтър. А аз се бъзикам много лошо...Единия го карах да ближе лъвчето на решетката,ама не се нави.
  • #12
    Nerealen ( преди 15 години )
    Най-добрата кола, която съм карал е Пежо 405GR. Просто няма друга кола и досега, която да вози толкова добре. Вярно е, че иска поддръжка и по-често се разваля от немските, но те пък напоследък почти всички приличат на куфари, а и возията и качеството и при тях са западнали.
  • #11
    gmihaylov ( преди 15 години )
    по повод мненията изказани от 8 и 9.Досега съм имал Renault Campus 1.4,Renault 19RN 1.4,Peugeot 405 GL 1.8E,Peugeot 406 1.8, Citroen C2 1.4HdI, за които лоша дума не мога да кажа.Френската кола е като хубавата жена,иска съответно внимание.
fallback
Последни