fallback

Компютърен образ на новото Audi A8

В интернет се появиха шпионски снимки на новото поколение Audi A8. Снимките обаче са изключително некачествени и неясни.

Затова в изданието leftlanenews, са ги предоставили на компютърни специалисти, които на тяхна база са създали образ на бъдещото Audi A8. Автомобилът ще бъде произвеждан на удължен вариант на платформата използвана сега от A4. В производството обаче ще видим много по-съвременни и олекотени материали. С помощта на алуминий и магнезий ще се намали не само теглото, но и ще се подобри поведението на пътя и динамиката на автомобила. Двигателите на бъдещия A8 няма да се различават съществено от тези на сегашното поколение. Базисен ще бъде V6 с обем 2.8 литра, а на върха ще остане V8 FSI с обем 4.2 литра. Много е вероятно сред двигателите на новия A8 да видим и дизеловия V12 TDI с обем 6.0 литра. Както ще бъде и при A7, ще видим и много компресорни версии на познати двигатели. Ще има и още по-голямо приложение на новата система на Audi за отваряне на клапаните. При базисния модел ще си остане предаването на движението към предните колела, но разбира се ще се предлагат много версии 4х4 с най-новото поколение на системата Quattro. При нея движението се разпределя не само между двете оси, но и индивидуално между задните колела при съответна обстановка на пътя.
Тагове:
fallback
  • #21
    Анонимен ( преди 15 години )
    Друго си е бнв-то кавал смотан,ходи си карай пижото и си мечтай за тея лагерни колички наречени бнв!
  • #20
    WickedSixD ( преди 15 години )
    Куфар за дълги пътувания е тва
  • #19
    Senna ( преди 15 години )
    Като фен на Ауди, нещо не ми допада само фейслифт, може би рецесията си казва думата,тук не виждам някакви промени по Аудито.Мисля, че ще чакаме поне още 1-2 години да се покаже нещо ново.Фейс лифт и то много лек. лека по решетката и фаровете.Двигатели ще са познатите,залагат на сигурното.Немогат да рискуват с нещо ново!Ще видим,както казват руснаците, "по живем увидим". ;) Успех на марката. П.С. БМВ нещо се улисаха в фейса, направо като видя БМВ до 2001 се радвам,а новите ужас."и това куце и грозно магаре БМВ 1... без коментар"
  • #18
    vayk ( преди 15 години )
    iako e mnogo, ama koga 6e izliza....krustoswa4a na bawarcite e we4e po ulicite i e ne4owe6ki...:)
  • #17
    sa6o ( преди 15 години )
    porednia besformen kufar ot audi s miga6ti lampi4ki
  • #16
    Анонимен ( преди 15 години )
    Abe istinskata osmica si e ot kraq na 90-te. Kakto istinskoto BMW 7 i nepovtorimiq "me4ok". Novite izob6to ne mi haresvat tolkova. Vij ako se vurnem 10 godini nazad, tezi 3 marki praveha koli, koq ot koq po-hubavi. Da se 4udi 4ovek koe da izbere...
  • #15
    Анонимен ( преди 15 години )
    Abe istinskata osmica si e ot kraq na 90-te. Kakto istinskoto BMW 7 i nepovtorimiq "me4ok". Novite izob6to ne mi haresvat tolkova. Vij ako se vurnem 10 godini nazad, tezi 3 marki praveha koli, koq ot koq po-hubavi. Da se 4udi 4ovek koe da izbere...
  • #14
    Blago ( преди 15 години )
    много повече ми харесва от сегашната седмица!Преди няколко дена я видях и с тези огромни изпъкнали бъбреци на нищо не ми прилича. Много е гнусно. Не знам за какъв фейслифт говорите, но цялата предница е променена. Радиаторната решетка е по-различна, бронята е различна, фаровете са различни. Както при БМВ, така и тук не се отдалечават много от предишния модел.
  • #13
    Alex ( преди 15 години )
    Това не прилича на нов модел а по-скоро изглежда като facelift на сегашната A8-ца. От Audi трябва малко повече да се потрудят.
  • #12
    alfonso ( преди 15 години )
    gre6no se izrazi po-dolu, BMW ne sa konkurenciq na Audi kato dizain,no imat golemi prodajbi
fallback
Последни