fallback

Подготвят бъдещото Peugeot 208

Във френското автомобилно списание Auto Plus се появи първото изображение на новия Peugeot 208

Разбира се, това е само компютърен образ, но той позволява да се видят основните насоки в които ще бъде разработен дизайна на бъдещия автомобил. Проектът е дело на новия шеф-дизайнер на Peugeot Жан-Пиер Плу, който доскоро работеше за Citroen. В сравнение с Peugeot 207, дизайнът на предната част на 208 е изцяло променен. Увеличени са фаровете, предната броня също е по-обемна, отворите за въздух по-големи. В задната част правят впечатление новите стопове. Двигателите на бъдещото Peugeot 208 ще бъдат турбобензинови и турбодизелови, оборудвани със системата start-stop, която ще позволява икономия на гориво. Премиерата на автомобила се очаква през 2011 г. 
Тагове:
fallback
  • #11
    Анонимен ( преди 15 години )
    Тия от Пежо са пълни ***, толкова грозни окли правят, 206, 607 и 405 бяха последните им красиви модели. В днешно време Ситроените са с много по0красив дизайн. Къде ще ми сравните страшно култовите С2 и С4 с тези *** на Пежо?
  • #10
    Смехурко ( преди 15 години )
    Кола е,Троен! А на мене *** ми е по-едричка и нямам нужда от бмв. Апропо,една кола "взе палмата на първенството" от голфа преди години,познай коя...
  • #9
    Анонимен ( преди 15 години )
    прави като мене! аз рядко се зачитам в коментарите, че ми опъват нервите обикновенно ;)
  • #8
    Wane ( преди 15 години )
    E да, не е VW нали :DАз май планирам да не влизам повече в тоя сайт. Тука са се събрали някакви нереални хора. Във всяка статия доминират коментарите от типа: това прилича на онова, тия са крали дизайна от някой си и тем подобни глупости... И разбира се рутинната ограниченост на хората от тази географска ширина, че в света има 4 марки коли, които са "истински" коли. И всичките подобни коментари идват от лаици и нехранимайковци. Нямам място тук. Приятни спорове за в бъдеще ви пожелавам!
  • #7
    Triforce ( преди 15 години )
    "щом не могат да карат истинска кола" - ти с терлиците ли си спал бе мой? Пежо кола ли е? Я се събудете всичките!
  • #6
    az ( преди 15 години )
    Правилно ти го казаха - като нямаш пари къде се хвърляш нова кола да караш? Освен това такива като тебе само москвич трябва да карат щом не могат да карат истинска кола и и издухват съединителя за 35к
  • #5
    Смехурко ( преди 15 години )
    Много голяма емблемата,бе! Дано да я намалят,че ще бърка в червата на фолфаджиите! Иначе,пак избиха рибата с дизайн.Номер 1,цъединителят е консуматив и не влиза в гаранцията,пише го с черни букви на бял лист.А щом си дал пари за нова кола,значи имаш и за подръжка.Казах.
  • #4
    Triforce ( преди 15 години )
    Номер 2 - като си много отворен, отиди в МОСКВА да си покараш пеШО-то, да видим дали и 20 000 км. ще ти изкара съединителя там! Карал човека... издухал го, да го сменят да им *** майките :)
  • #3
    anonimen ( преди 15 години )
    моето пежо 406 купено ново 2002г е 66666666.....
  • #2
    Калоян ( преди 15 години )
    Аз карам същата кола и си я купих 2006-та лятото досега не съм имал никакви проблеми. Не знам как си я карал тази кола щом си успял да издухаш съединителя.
fallback
Последни