fallback

Най-продаваните в Германия за 2008

На най-големия пазар в Европа са реализирани за 2008 година 3 090 040 нови автомобили, от които 65% са произведени в Германия.

Тагове:
fallback
  • #7
    XAOC ( преди 15 години )
    Сравнението на продажбите по модели не е правилно. Логично е, че най-ниските класове автомобили ще бележат най-много продажби. VW Golf е на първо място само заради 6-цата, която няма с какво да ни изненада. А мерцедес винаги ще има големи продажби заради репутация на автомобилът с най-много екстри. И докато има хора, залагащи на качество и комфорт, независимо от цената, Мерцедес и Ауди ще имат високи продажби. А БМВ не е това, което беше едно време.
  • #6
    Roni ( преди 15 години )
    Голям скандал тука:). До 1 , безпорно Ес-ката си е доминант в класа (за сега), но за разлика от Ес-ката, А8 няма нов модел (истина е това за безкрайните фейслифтове на А8). Иначе в другите класове (при луксозните марки) се вижда, че Ауди явно продават повече. А като излезе А7 не виждам конкуренция . . . До 3 Пич това зе Е-класата са глупости , едва едва е променен. А Прехвалените ти фолсваген продават само в ниския клас с ония безсмъртен голф. Няма какво да свързваш Ауди с Фолсваген . . . като влезеш в А6 и пасат ще усетиш това!!! Тъй че като хората купуват Ауди на пасатите не се увеличават продажбите
  • #5
    Анонимен ( преди 15 години )
    В категорията: спортен автомобил няма нито едно БМВ МУХАХАХА Как казвахте удоволствие е да се кара спортно БМВ, а? :))) Ама иначе немците не разбират от коли...
  • #4
    разбирател ( преди 15 години )
    до 2 - Преди да тълкуваш, прочети внимателно! Пиша, че като цяло мутрите в БГ са *** парчета.До 3! Кокошчице, откъде да те почна, а? Всяко твое изречение съдържа фактологичски грешки. Виж статистиката за висшия клас, за който съм писал мушмороче и тогава се пеняви.А8 7-цата Файтона е равно на проджабите на Ес класата! Ако не си го прочел правилно си вземи очила.Не сравнявай кон с кокошка, защото голф и Ес класата са автомобили от различни светове.Голфа струва пет пъти по-евтино от Ес класата. Е - класата / актуалната четириочка/ се произвежда от края на 2005година само в твойто въображение - базовата версия започва производство 2002.Фейслифтингите при Ауди край нямат, а добре си запомнил или не си, че този при Е класата се състоял през 2006 година, не през 2005г. касае декоративни промени в дизайна, нови самонасочващи се светлини и смяна на два от базовите мотори.Нищо друго по-различно.Така, че преди да ръсиш по форумите се пообразовай малко!
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    Ква звезда бе слепок.. Резултата е 11 победи за Фолксваген ,4 за Мерцедес и 1 за БМВ !! Това е равносметката... Фолксваген буквално е убил Мерцедеса и БМВ-то. Факта е ,че всички продажби на БМВ и Мерцедес събрани заедно не могат да стигнат и на четвърт от продажбите на Фолксваген. А относно Мерцедеса искам само да ти кажа ,че старата Е-класа имаше фейстлифт и е с нови части, нови екстри и съвсем нови по-мощни и по-икономични Мотори на всичкото отгоре в класацията на Е-класата победител е Фолксваген с Ауди А6 така ,че не виждам кво е хвалиш толкова.. А относно Ес-класата тя е доста по-нов модел от А8 така,че кво очакваш? А8 излиза в началото на 2002г. а Ес-класата в края на 2005г. Я виж продажбите на Ес класата от 2003 до 2005г. сравни ги с А8 и ела пак да ни обясняваш тъпотии.. И двете ви победи при В-класата и Смарта сте победили щото просто в тия класове няма конкуренти от БМВ и Фолксваген.. това е 11:4:1 това са фактите а твоите интерпретации са на *** слепок.. Марш в очния кабинет за преглед..
  • #2
    Разбирател2 ( преди 15 години )
    Абе цялото ти мнение добре нали... гледна точка... ама да кажеш, че мутрите не са генерално ***, защото карат еди какво си... ами и те като теб - казал ти съседа: "Има 2 вида коли" и ти му вярваш :)
  • #1
    разбирател ( преди 15 години )
    Най-интересно ми е защо, след като Е класата е остарял модел, който тази година ще бъде заместен, реализира приблизително едни и същи продажби с 5-цата и А6-цата?! Или може би, немците не разбират от коли. По същия начин стои и въпроса в луксозния сегмент Ес класата, която е на три години вече е реализира продажби колкото 7-цата и А8-цата взети заедно.А като сложим и Ци Ел Си-то, този сегмент е тотално доминиран от Мерц! Така че, не обиждайте нашите мутри, че карат Мерцедес понеже са *** и държат на остаряло разбиране за имидж, което не означава, че този модел се кара само от такива и че мутрите не са генерално ***.
fallback
Последни