fallback

Лука де Мео премина във Volkswagen

Досегашният шеф на Alfa Romeo и на Abarth, Лука де Мео премина на работа във Volkswagen.

Според информация в изданието Automotive News Europe, във VW де Мео ще оглави маркетинга, но не се уточнява дали той ще отговаря за продажбите на немската група. Досега тази длъжност във VW заемаше Детлеф Витиг – бивш шеф на Skoda. Официалните причини за напускането на де Мео на групата Fiat засега не са известни. Самият де Мео заявява, че след седем години работа в италианската група иска да се изправи пред нови предизвикателства. Според информация на агенция Reuters, излизането на де Мео от Fiat е „лош знак”, който може да означава, че нещата при Alfa Romeo не вървят добре. Кой ще смени Лука де Мео във Fiat и Alfa Romeo, а също така и какво ще стане с Детлеф Витиг, засега не е известно.
Тагове:
fallback
  • #7
    yerdna ( преди 15 години )
    delgogo, моделът 166 е спрян януари 2007-а...
  • #6
    delgogo ( преди 15 години )
    Niki завиждаш ли или така ми се струва. :)
  • #5
    Niki ( преди 15 години )
    Tuka ima nqkakvi hora deto si vqrvat strashno mnogo mai :))))))))))))))))))))))
  • #4
    бай Кольо Ръждата ( преди 15 години )
    Delgogo, ти си бил човека, който им липсва на Alfa. Какви хубави неща предлагаш само, как не са се сетили досега. Да та вземат бързо, че може да та отърват иначе - то такива предложения не валят всеки ден.
  • #3
    NANI ( преди 15 години )
    Успех
  • #2
    delgogo ( преди 15 години )
    Аз ще го заместя в Алфа Ромео, ще възродя спортните модели от легендарните години. Ще сменя остарелия вече модел 166, както и ще сътворя нови модели. Липсва SUV модел който трябва да влезе в пазарния сегмент на ПОРШЕ КАИЕН :) ще подобря сътрудничеството със Мазерати и Ferari за напрара на нови модели на марката. Изключително ще повиша продажбите в Северна Америка, Китай, и близкия Изток като наредя да се отворят нови представителства на марката най вече в Дубай, където ще представяме ексклузивния си модел 8С :) Това е за сега. ПОвече за мен на ***.myspace.com/delgogo
  • #1
    Triforce ( преди 15 години )
    "досега гази длъжност във VW"Добро утро на редакторите, май и на вас ви се спи още :) Разбимрам Ви напълно :)
fallback
Последни