fallback

Новата Astra

В интернет се появи некачествена снимка от видео стена, заснета от презентация на новото поколение на Opel Astra някъде в Европа.

Няма как да се провери автентичността й, но това което се вижда изглежда близко до скиците и шпионските снимки показвани досега на новата Astra. Колата ще бъде произвеждана на платформата Delta на GM. Официалната премиера на този модел ще бъде през септември на автомобилното изложение във Франкфурт. Ясно е, а и се вижда от снимката, че дизайнът на новото поколение на Opel Astra ще бъде силно повлиян от стила на Opel Insignia. Сред палитрата от двигатели които ще се монтират на новата Astra ще видим и изцяло новия турбобензинов двигател на GM с обем 1.4 литра, който ще има различни версии на мощност от 120 до 140 к.с. и максимален въртящ момент от 175 до 200 Nm. Според данните на Opel разходът на гориво при новата Astra с този двигател ще бъде с около 8% по-нисък от разхода на досегашното поколение с бензинови двигатели с обем 1.6 и 1.8 литра, които ще бъдат заместени от новия двигател.
Тагове:
fallback
  • #19
    stanio ( преди 15 години )
    боже боже... Аман от разбирачи..
  • #18
    Анонимен ( преди 15 години )
    Задницата е на старата мазда 3,а предната решетка на последната генерация 323,а линията над праговете,на Hyundai i30.
  • #17
    petar ( преди 15 години )
    ако това е новата астра, то ГМ си вкарват автогол. досега печелеха със различния си от голф дизайн и не робуваха на консервативни разбирания.но явно пазара пак диктува модата..жалко
  • #16
    kiko ( преди 15 години )
    Не знам,не съм се интересувал от хюндай,ама това с краш теста и аз го четох,ADAC били "допуснали грешка". ..?!Нали се сещаш,защото имаше по-добри резултати от голф-а... те и за спирачния път на скоро правили шмекерии.Ама какво се занмавш с ауто билд,вече не се и прикриват,че са пристрастни.Стана смешни!
  • #15
    ani ( преди 15 години )
    kiko,ами това не е от сега.Нали ги изобличиха,че са поодправили резултата на i30 при краш теста,за да не и дадат 5 звезди а 4.Ама американците го усетиха и се изиняваха с половин уста.Аз просто не вярвам на аутобилд отдавна.
  • #14
    Анонимен ( преди 15 години )
    Ами да,аутобилд винаги ще побутват немските марки.Четохте ли последните броеве,паднах от смях!Наели са се да оплюват яко Хюндай,и слуайно в едни късни новини казаха,че корейците ги убили от продажби от октомври насам,чак поставили рекорд с i10.И докато немците съкращавали персонал,Хюндай пуснали трета смяна в заводите на i10 и i30.Показваха заглавия от немски вестник с големи букви "Хюндай вече сериозно ядосва VW",бие ли ги на тяхна територия.Голям смях..:)))
  • #13
    ani ( преди 15 години )
    ама моля ви,не споменавайте френски коли (нарочно не ги наричам автомобили) тук,замърсявате сайта.Не разбрахте ли,че качеството им се е сринало дори под това на мърлячите от ФИАТ!
  • #12
    kalin ( преди 15 години )
    Линията над праговете,от предната към задната врата е същата като при i30.
  • #11
    Анонимен ( преди 15 години )
    Снимката е с много лошо качество и не мисля, че дава реална представа за дизайна на колата. Със сигурност няма да прилича Меган, чийто дизайн на мен много ми харесва. Просто защото е нормално да изкопира страхотния дизайн на Инсигния.
  • #10
    R19 ( преди 15 години )
    абе това прилича на рено меган,или мегана на него.имам чувството че един дизаинер ги прави всичко коли.всеки копира другия.
fallback
Последни