fallback

Концепцията на Audi в Детройт се оказа Sportback

Изненадата която Audi поднесе в Детройт е напълно нова концепция, наречена Sportback.

Първото нещо което прави впечатление във външния вид на концепцията на Audi Sportback е задницата на колата и по-точно голямата й прилика със седана на Lamborghini Estoque, който беше показан миналата година на автомобилния салон в Париж. Все още официалната информация за този автомобил е малко. Предполага се, че Sportback Concept ще се превърне в серийния Audi A7, като производството ще започне към средата на идната година. Колата ще бъде произвеждана на платформата на А6 и ще използва същите двигатели, включително 3.0 TFSI V6, както и V10 би-турбо от RS6 с обем 5.0 литра. Очаквайте повече подробности за този автомобил. Подробни фотографии на Audi Sportback Concept от автосалон Детройт 2009
Тагове:
fallback
  • #22
    Анонимен ( преди 15 години )
    Страхотна кола.
  • #21
    Анонимен ( преди 15 години )
    Хм на върха става все по-тясно. Ауди представят в последните години прекрасни идеи и с този модел отново го доказаха.
  • #20
    Triforce ( преди 15 години )
    За спортбек изглежда прекрасно! Много искам да го видя как ще изглежда отвътре, защото за последните 2 години дизайнерите много добре знаят какво правят!
  • #19
    Анонимен ( преди 15 години )
    Много е доро това Ауди. Наистина имат прекрасни дизайнери. Незнам дали въобще може да му се намери кусур.
  • #18
    Анонимен ( преди 15 години )
    Еми ако този дизайн не е красив то тогава дизайна на новата 7-*** серия е направо в пъти по-грозен, за него какво ще кажеш? БМВ-7-*** серия Грозилника на века ли? Или за първа серия или за трета и пета? а може би Х3 е с по-хубав дизайн? Или новата Е-класа или C-класа? Може би S-класата? Я стига си ръсел тъпотии ами отивай веднага на очен лекар ,че май си напълно сляп!!
  • #17
    Анонимен ( преди 15 години )
    Кога? Та той CLS е 2 годишен модел а Мерцедес има навика да прави модели след 8-мата гоина. Те дори още не са направили фейстлифт на модела след 2 години ще сменят крушката на задната светлина и ще кажат ,че са направили фейстлифт и още 4 години ще го продават.. Така ,че близо 6 години CLS ще трябва да се конкурира с това Ауди, което просто не знам как ще стане!! То това Ауди направо ще убие CLS..
  • #16
    Анонимен ( преди 15 години )
    Бе дизайна верно е субективно нещо! За мен този концепт въобще е далеч от определението красив!Има грозновата предница и недодялън профил. Отпред си прилича на старите модели, само са сменени формите на фаровете. Според мен ауди могат повече!
  • #15
    Анонимен ( преди 15 години )
    Няма какво да добавя Ауди са най-добрите и обичат да го доказват. Направо настръхвам като знам ,че скоро излиза и новото А8. Конкурентите направо чакат като препарирани новия шамар от Ауди.
  • #14
    Niki ( преди 15 години )
    No 7 imam otgovor za teb, po nqkoe vreme prosto shte izleze po nov CLS i togava tova hste prilicha na moskwich priqteliu. :)))))))))
  • #13
    Анонимен ( преди 15 години )
    Да да да да мноого е добре колицата. Ще предизвиква респект по улиците. Усещам как всеки гъзар ще се надува с такова Ауди.
fallback
Последни