fallback

Дали все пак ще има М версия на Серия-7?

Досега на няколко пъти от BMW заявяват, че няма да има M версия на Серия-7.

Трябва да припомним обаче, че от Баварската фирма до последно отричаха също, че ще има и М версии на X5 и X6. Напоследък обаче двата М модела (на Х5 и Х6) бяха потвърдени и показани с официално видео. Тези шпионски снимки публикувани в изданието Motor Tips на леко маскирана Серия-7 напомнят за възможна М версия. Колата е била засечена на стотина километра –западно от Мюнхен. Забелязват се нови черни лети джанти обути с нископрофилни гуми. Отзад се виждат четири трапецовидни накрайници на ауспуха. Разбира се това може и да не е М версия, а просто някакъв вид М Sport body kit, който подготвят от BMW за новата „седмица”. Трябва да почакаме за да разберем за какво става дума.
Тагове:
fallback
  • #8
    Анонимен ( преди 15 години )
    На сняг трябва да се кара така : http://***.youtube.com/watch?v=G5UYmkYhqrs&feature=PlayList&p=85C501014241E864&playnext=1&index=39
  • #7
    Анонимен ( преди 15 години )
    Ми не мога сам да го кача ама до утре най-вероятно ще го качим. Чакам един приятел ,който може да го качи, ама до тогава ето ти нещо смешно за гледане: http://***.youtube.com/watch?v=-3vJMJ-x2Dw
  • #6
    Камикадзето ( преди 15 години )
    Не забравяй,обаче,че БМВ-то е със задно предаване.А не всички селаци с такива коли напомням,че в Световния шампионат за туристически автомобили на първите 4 места са такива с предно предаване!
  • #5
    Анонимен ( преди 15 години )
    Дай да го видим това клипче.
  • #4
    Анонимен ( преди 15 години )
    хи хи отзад била много красива ха ха ха ха. Това ако е красиво незнам на красивото кво ще кажеш? Супер утрепана кола ,типично БМВ!! Колата освен ,че е мноого грозна е и изключително тромава. на 29ти декември в Пампорово един гъзар цъфна с една такава седмица и за разлика от един чупен 10 годишен пасат не можа да изкачи нагорнището пред х-л Перелик между Перелик и полицията. Направо умря от срам а отзад стария Пасат му бибитка ,че запушил нагорнището. Трябва да си *** тъпака да изръсиш близо 200 хиляди за кола ,която освен ,че е изключително грозна но и изобщо не може да върви на сняг и лед. Тая случка дори е снимах на телефона та още се смеем с приятели на клипа.. А най-смешното е ,че се вижда как тъпака през стъклото гледа как го снимам, сега чакам един приятел да ми помогне да качим клипа в YOU TUBE като го кача ще ви пиша тук да го гледате и да разберете ,колко тъпо може да изглежда човек като не знае за каква кола да си изръси парите..
  • #3
    NANI ( преди 15 години )
    А може би това е бъдещата 760i:)
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Mnogo hubava kola. Otzad e mnogo krasiva, a ako bqha napravili bubrecite otpred malko po-malki, struva mi se 4e 6te6e da izglejda po-dobre.
  • #1
    Ванката ( преди 15 години )
    Дори и да няма М версия на новата 7-ица този тунинг пакет също ще бъде добре дипълнение към нея.
fallback
Последни