fallback

Дали все пак ще има М версия на Серия-7?

Досега на няколко пъти от BMW заявяват, че няма да има M версия на Серия-7.

Трябва да припомним обаче, че от Баварската фирма до последно отричаха също, че ще има и М версии на X5 и X6. Напоследък обаче двата М модела (на Х5 и Х6) бяха потвърдени и показани с официално видео. Тези шпионски снимки публикувани в изданието Motor Tips на леко маскирана Серия-7 напомнят за възможна М версия. Колата е била засечена на стотина километра –западно от Мюнхен. Забелязват се нови черни лети джанти обути с нископрофилни гуми. Отзад се виждат четири трапецовидни накрайници на ауспуха. Разбира се това може и да не е М версия, а просто някакъв вид М Sport body kit, който подготвят от BMW за новата „седмица”. Трябва да почакаме за да разберем за какво става дума.
Тагове:
fallback
  • #18
    WickedSixD ( преди 15 години )
    мн ги разбираш бе 17ти ) М = спортна машина = задно предаване. стига сте бълбукали глупости. А като си представя М3 с 4 по 4 лошо ми става
  • #17
    Anonimen ( преди 15 години )
    M modelite na BMW imat smisul samo s Xdrive...ina4e stavat bezpolezna skupotia!
  • #16
    Анонимен ( преди 15 години )
    "Отзад се виждат четири трапецовидни накрайници на ауспуха"Тия *** не знаят какво е трапец, за коли започнали да пишат... Баф мааму
  • #15
    RT ( преди 15 години )
    глупости. bmw неслучайно досега не са имали М7 и по-този начин много успешно лансираха М5-ицата (ест. не и в Б-я) и същевременно 7-ицата остана достатъчно конкурентна на MB и Audi, при все AMG-та и S8-ци.
  • #14
    Alex ( преди 15 години )
    Абе има нужда от M7. Ако я пуснат ще бъдя конкуренция на Audi S8 i Mercedes S-class AMG.
  • #13
    unA ( преди 15 години )
    Еми така трябва да се кара ама тва няма нищо общо с темата като се има впредвид че S4 е quattro.
  • #12
    WickedSixD ( преди 15 години )
    обидите "на майка" трябваше отдавна да си ги забравил,не ми лафи като някой пубер,измисли нещо по оригинално. Щото освен на "селянин" и на "майка" май по друг начин не можеш да говориш. Отиди при твойта майчица поне да те научи кво да кажеш като решиш пак да се правиш на мъж
  • #11
    WickedSixD ( преди 15 години )
    такива тюфлеци като тебе коя майка ги е родила?Нищо не разбираш от коли. 7цата е лимузина и не се кара по разни хижи и преспи. Най-добрата возия е на кола със задно предаване. Тва са коли правени за ВИП персони,не за БГ гъзари. Плюс това колата съм я виждал вече доста пъти-супер красива и луксозна е. Заври си *** мнение на едно тъмно космато място и се научи да качваш клипове в youtube!
  • #10
    един ( преди 15 години )
    Пич,явно хал-хабер си нямаш от коли.Проблема е в цинцарлъка на собственика да си купи ЗИМНИ ГУМИ,а не в автомобила.Друг път се подготви и след това пиши;)
  • #9
    BMW ( преди 15 години )
    Това най- вероятно ще е новoтo 760 Li, защото напълно отговаря на описанието (два двайни ауспуха и по-агресивен вид), което е дадено още през Октомври 2008 от BMW :) .
fallback
Последни