fallback

Hyundai показа първи образи от новия си флагман Equus

Hyundai показа първи образи от новата версия на своя флагман Equus.

Проектът е бил разработван под кодовото название Project VI. Продажбите на автомобила ще започнат в Корея още от следващия месец. Най-голямата разлика с доксегашното поколение е това, че автомобилът вече ще бъде със задно предаване. Целта на Hyundai e Equus да може да се конкурира с луксозните европейски и японски марки. Новият Equus ще бъде по-голям от своя предшественик във всички посоки. Дължината му е 5160 мм, широчината 1900 мм и височината 1496 мм. Автомобилът ще има два двигателя - V6 с обем 3.8 литра и V8 с обем 4.6 литра. Колата ще има и специална „правителствена” удължена версия L, на която ще се монтира двигател с обем 5.0 литра. Представителният седан на Hyundai ще бъде оборудван със всички познати системи за сигурност и комфорт, вкл. traction control, диодни фарове, нова спирачна система и др. Предишното поколение Equus (познато на някои европейски пазари и като Centennial) се произвежда от 1998 г, като беше разработен съвместно с Mitsubishi и беше копие на японския модел на фирмата Proudia.
Тагове:
fallback
  • #12
    nemo11 ( преди 15 години )
    Не виждам тук някой да оплюва немските марки.Без да съм запален фен на Хюндай ще ти кажа да погледнеш кой е петия производител в света,и именно по мнението на немския Билд виж кой е пети по качество.Само Опел го дели от японската тройка.Погледни на кое място са БМВ,Мерцедес и VW.И това по статистиката в Германия.Така,че думата качество повече отива на Хюндай-просто статистика.Аз имам Голф 5 TDI,вече два пъти му сменят комп. на двигателя,в гаранция,не ми се говори.Жена ми си купи i30.
  • #11
    ??????? ( преди 15 години )
    REPLICA CAR OF THE YEAR !
  • #10
    Triforce ( преди 15 години )
    На сайта на Хюндай този дизайн вече го има - новият Дженезиз. Колата изглежда много прилично и е клас лимузина (почти 5 метра). Само не беше описано междуосово разстояние на характеристикте, но е с големи мотори - над 3.3 до 4.6. Вътре не ми хареса само волана на автомобила, мисля, че GRANDEUR повече ми допада, нищо, че е малко по-малък :) А за качеството, определено ще дава по-малко дефекти от Мерцедес - ахахахахаха
  • #9
    поредния ( преди 15 години )
    Значи това което виждам са няколко красиви скици, и куп *** ...Даже няма да коментирам, дали и кога хюндай ще направят нещо качествено. Няма да коментирам и, че обикновено колите на скица изглеждат много по-добре от реалността...Обаче някой да ми пише, че немските коли, особено Мерцедес или БМв били кокошарници ...***, ***, *** и пак ... *** ...Тия две фирми са велтмарктфюрер от над 50(!) години ! За непросветените - световни пазарни лидери !!! 90% от съвременните авто-технологии са ИЗМИСЛЕНИ от тях ... айсиктир!!!
  • #8
    monkata ( преди 15 години )
    Дано да я направят!Колата си е много хубава и по нищо не остъпва на шфабските коли,пък да не говорим за качеството и със сигурност цената ще е по-добра!
  • #7
    Julio Joaquin ( преди 15 години )
    Досега каквито цели са си поставяли корейците винаги са ги постигали.Така,че не се съмнявайте в тях.
  • #6
    Man ( преди 15 години )
    Ами преди да дрънкате влезте и вижте официалният сайт на Hyundai.След това се върнете пак тук,но този път си напишете "умните" коментари,като за домашно на кирилица и след това ще си поговорим с вас сериозно за автомобили особено с 4 и 5.
  • #5
    xa ( преди 15 години )
    koga hyundai izkara takav avtomobil seriino to tokava mercedes 6te ima letq6ti modeli xaxa
  • #4
    Driver ( преди 15 години )
    Dobri koli za dobri pari - razbivat makaronite i fransetata v 6irpotrebata, no o6te ne mogat da stignat nemskite i japonskite premium..
  • #3
    хаха ( преди 15 години )
    Хахаха ако махнем грозните издувки на калниците си е чиста S класа, но това нетрябва да ни очудва все пак каде я прават :D:D:D:D:D:D
fallback
Последни