fallback

Vulca S от Faralli&Mazzanti за близо 3 милиона евро

Дори във времена на криза продължават да се появяват малки серии от суперавтомобили.

Пред нас е новият модел на Faralli & Mazzanti. Това е малко известна извън пределите на Италия фирма за спортни автомобили. Някои от вас може и да си спомнят за най-популярния досега модел на фирмата, наречен Antas V8 GT, (синият автомобил долу), представен на автомобилното изложение в Монако преди три години. Сега от фирмата представят новия си модел наречен Vulca S. Както и при миналите модели на фирмата, така и сега, ще бъде дадена голяма възможност на всеки купувач да индивидуализира максимално своя автомобил. Колата е със задно предаване. Двигателят е V10 с обем 5.8 литра и мощност 630 к.с. От Faralli&Mazzanti обаче не съобщават откъде е този двигател. Според непотвърдена информация двигателят е от Lamborghini. От фирмата обявяват, че при желание на клиента, някои от изработените автомобили могат да бъдат и с 12 цилиндров двигател. Цената на Vulca S от Faralli & Mazzanti започва от малко под 3 милиона евро. 
Тагове:
fallback
  • #10
    Anonimus ( преди 14 години )
    Колата наистина е уникална (форма, 100% ръчна изработка и т.н.), а цената й е далече по-ниска от 3 млн. евро. Това е поредното изхвърляне на нашите журналисти. Специално моделът на снимката струва 380 хил. евро, но има и доста по-евтин, за 280 хилки.
  • #9
    SilverBot ( преди 15 години )
    Х2 ...
  • #8
    NANI ( преди 15 години )
    Пълна порнография
  • #7
    Julio Joaquin ( преди 15 години )
    Поредната лудница от Италия.Толкова стилна и същевремено вулгарна.Тая комбинация си я могат само италианците.Тцтцтцтц
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    Утре и аз мога да сглобя с някоя тенекийка и двигател на ЗАЗ едно нещо дето ще го нарека кола и поради това че е единствено такова в света ( уникално ) да му сложа една прилична цена от 20 000 лева ,ха ха ха
  • #5
    asd ( преди 15 години )
    cenata na tova da si unikalen obiknovenno ili e prekaleno visoka ili e ujasno niska :)
  • #4
    Анонимен ( преди 15 години )
    Cenata e smehotvorna be. Trqbva da si zavur6en *** da dade6 tezi pari za tova... ne6to...
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    ...и след като си купил апартаментите,та и няколко яхти отгоре,може да се поглезиш с нещо такова:))
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Много мъка има на този свят,за 3 мил.евро ще си взема апартамент в центъра на Париж апартамент в центъра на Лондон S класа за мен Е класа за жена ми БМВ 3 за сина
  • #1
    Ge2Star ( преди 15 години )
    3 милиона са множко...само не мога да разбера защо няма снимка отпред.Доколкото може да се разбере е красива,боята ми допада :)
fallback
Последни