fallback

Mercedes-Benz CLS Grand Edition

Уникална серия на уникалното четириврато купе на Mercedes.

Mercedes CLS проправи път на четиривратите купета, но моделът, като че ли поостаря, а заместникът му няма да се появи скоро. Може би поради тази причина, немците пуснаха уникална версия на четириврато купе.Моделът носи името CLS Grand Edition и има редица отличителни белези. Външният вид на колата не е драстично променен, но новата боя, изключителните джанти и променените фарове, подчертават агресивният стил на CLS и го правят още по-изискан.Mercedes-Benz CLS Grand Edition се предлага в уникална серия с матов цвят, но за почитателите на "металика", се предлагат и цветовете: obsidian black, iridium silver, carneol red и flint grey.Агресивното излъчване на CLS Grand Edition е подчертано и от алуминиеви джанти -  AMG с внушителен размер. Матираните 18 инчови колела са обути с гуми с размер 245/40/18 - отпред и 275/35/18 - отзад. Дизайнерите от "designo" са интегрирали и нови , активни "Bi-xenon" светлини, разполагащи със система за почистване.Вътре промените също подчертават уникалността на модела. В кокпита на CLS Grand Edition откриваме висококачествена кожа, алкантара, декоративни елементи изработени от дърво, нови спортни педали и детайли обозначени с логото "Grand Edition".Mercedes-Benz CLS Grand Edition се предлага на клиентите на компанията от началото на януари със стартова цена от 67 295 евро. Първите доставки на уникалният модел ще започнат през март 2009 година.Още снимки на CLS Grand Edition
Тагове:
fallback
  • #16
    skull candy ( преди 15 години )
    vse pak tova e mercedes kakvo drugo da o4akvaame
  • #15
    SilverBot ( преди 15 години )
    Не, благодаря. Прекалено голям, прекалено тежък, прекалено луксозен... Изобщо R35 e на същата цена, дори R34 бих карал пред ЦЛС-а. За всеки влак си има пътници. Предполагам, че има защо да припадате по колата, обаче аз не съм привърженик на комфорта.
  • #14
    M3 ( преди 15 години )
    жените се възбуждат от много неща :)
  • #13
    quiksilver ( преди 15 години )
    :)
  • #12
    Asen ( преди 15 години )
    Tva e nai-yspe6niqt ot novite limyzini na Mercedes,mnogo me kefi
  • #11
    Alex ( преди 15 години )
    Страхотна кола. Един от най добрите Мерцедес които се продават в момента. Просто няма нужда да я сменят, което е добро е добро вижте Порше какво приви с 911.
  • #10
    ............ ( преди 15 години )
    quiksilver razbraxme 4e si se ka4val na podoben mercedes yspokoi se :DDD
  • #9
    Niki ( преди 15 години )
    Възбужда де :D
  • #8
    Niki ( преди 15 години )
    Между другото това е колата, която жузбуйда най-много жените - точно този мерцедес!!!
  • #7
    quiksilver ( преди 15 години )
    а вътре се чувстваш все едно ти правят ескорт или комвой
fallback
Последни