fallback

Dacia модернизира и комбито MCV

В Париж Dacia показва модернизирания Logan MCV, който след седана също е преминал през фейслифт.

Най-силно променена е предната част на автомобила със седем места. Изцяло нови са фаровете, модернизирана е радиаторната решетка (като тази на Dacia Sandero), напълно преработена е и предната броня. Отзад промените са по-малко, като задната броня е нова с интегрирани светлоотражатели в нея. Новите брони са направили модернизирания Logan MCV по-дълъг с два сантиметра, без това да се отразява на обема на интериора.. Седалките от втория ред могат да се сгъват в пропорция 60/40, а тези на третия ред - 50/50. Така размерът на багажното отделение при пет заети места е 700 литра, при сгънати седалки от втори и трети ред – 2350 литра. Автомобилът е с модернизирана система ABS последно поколение на фирмата Bosch. Промени има и в интериора, който е в стила на хечбека Sandero. Новият Logan MCV може да бъде оборудван с четири предпазни въздушни възглавници. Двигателите са без промени – 1.4 и 1.6 литра бензин с три варианта на мощност - 75, 90 и 105 к.с. и два турбодизелови агрегата с обем 1.5 литра dCi с мощност 70 и 85 к.с. В Европа обновеното комби Logan MCV ще започне да се продава от ноември тази година.
Тагове:
fallback
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    Не се карайте бе, момчета. Дачията си е дачия.
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    абе незнам... говорих с един ромънец и го питам "Струват ли Дачиите" ,а той ми казва "По-добре БМВ на старо отколкото нова Дачия", хе хе хе .Купуват ги само защото са супер евтини и предимно за службно ползване ,ако се строши никой не го боли сърцето :)
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    Dacia изглежда все по добре и ще предлага все по-добри low-cost модели - Sandero... двигателите на тази баничарка обаче са слабички - с минимум 90 коня колата се използва адекватно в смесен режим градско - междуградско и натоварена
fallback
Последни