fallback

Concept Fascination показва предницата на новия Mercedes Е-Клас

На специална церемония в Париж шефовете на Mercedes показаха концепцията Fascination, която е комби с две врати.

За тази концепция се счита, че е много показателна за това как ще изглежда новата E-ClassИнтересно е и това, че Concept Fascination е първият модел реализиран от новия шеф-дизайнер на Mercedes Гордън Вагонер (Gorden Wagoner). Промяната в стила личи, като пропорциите са по-различни, а линиите по-ъгловати. За предната част се счита, че показва точно как ще изглежда новата Е-Класа, а също и CLK, които ще се появят през следващата година. Фаровете с тази форма ще видим и при тях. Wagoner заяви пред журналисти в Париж, че Concept Fascination "илюстрира бъдещoто лице на дизайна в Mercedes-Benz” и допълни, че "ще видим доста модели в близките години, които ще имат подобен стил". Според вътрешен източник от Mercedes, няма планове за серийно производство на подобен модел комби с две врати, макар все още фирмата да не изключва подобен вариант категорично. Макар че заместникът на CLK ще продължи да бъде произвеждан на базата на C-Class, неговият дизайн ще вземе стилистиката на новия Е-Клас. Стана ясно, че е възможно Mercedes да обозначи новия модел като CLE за да покаже разликата.  
Тагове:
fallback
  • #11
    FiFi ( преди 15 години )
    Връщам се назад и видждам как от 91-ва до 98-а БМВ Е 36 мачкаше всичко като дизайн здравина и тн. И как прехваления бенз имаше 190-тката и 124-ката които изглеждаха страшно архаично пред БМВ-то. За старата S-class-a от 90-те не говорим. Там е друго нещо. Тази кола е класика и такава ще си остане. По-сполучлива е дори от новите модели на фирмата.
  • #10
    :) ( преди 15 години )
    Фен съм на Хонда,но дизайнът на Мерцедес почти винаги ми е допадал.Върнете се години назад и съпоставете моделите с тези на конкуренцията и ще видите,че те винаги са били доста по-напред.Някак си Мерцовете по-бавно остаряват,но това е мое мнение.Лек ден на всички !
  • #9
    caruzu ( преди 15 години )
    До редакторанедеи да пишеш непроверена информация "първият модел реализиран от новия шеф-дизайнер на Mercedes Гордън Вагонер" дрън дрън, че той само преди няма и месец стана шеф дизаинер и вече си оставил отпечатъка то ако беше тъй на всеки осем месеца ще правят феислифт.Същата работа и с Валтер Да Силва за пет години обиколи три марки и всички модели все той ги направил.За непосветените:Дизаина/ексериора/ на една кола се избистря с години, а не за два три месеца.
  • #8
    Jo ( преди 15 години )
    Unikalna mucuna, no otzade.................
  • #7
    majorsf ( преди 15 години )
    Не знам,определено ми трябва време за да свикна с този външен вид, и особено с фаровете..Иначе по-скоро много ме кефи колата!
  • #6
    vankata ( преди 15 години )
    Mercedes vse pove4e zaprili4vat na Opel kakvo otpred taka i vytre... tabloto na novata c-klasa deto izleze izglejda mega evtino i spr mn mqza na opel i s toq ryb prez sredata na cqlata kola...
  • #5
    Na maika ti putkata ( преди 15 години )
    mul4ete be nedorasli *** takiva...!
  • #4
    Bo ( преди 15 години )
    Баси гадната еманация на грозен и недодялан автомобилен дизайн.
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    баси прилича на стрела отпреде :)
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Ами то май това го играе ,аз поне задни врати не виждам,интересно е но дали ще е функционално,да не говорим че все повече взеха да крадат от Лексус,Мазда и Кия :)))Свърши немската хегемония :)Да живее голф2 :)))
fallback
Последни