fallback

Впечатляващ щанд на Citroen в Париж

Citroen предизвика голямо внимание на автомобилното шоу в Париж като съобщи, че се завръща 2CV.

Това обаче сякаш не бе достатъчно, та фирмата представя и нов супер автомобил, както и новият C3 PicassoГолямата новина беше, че концепцията C-Cactus ще бъде произвеждана серийно и ще бъде идеен наследник на легендарния 2CV. До ден днешен 2CV е един от най-популярните модели на Citroen. Едновременно със съобщението за серийно производство на C-Cactus, Citroen показва и негова електрическа концепция. Стандартната версия ще бъде с бензинов двигател с обем 1.0 литра и три цилиндъра. Същият двигател ще участва и в хибридната система на C-Cactus. Нещо съвършено различно е суперавтомобилът GT. Името идва от видео играта на Sony Gran Turismo. Геймърите съвсем скоро ще могат да даунлоудват „горещия” Citroen и да се състезават с него във виртуалната реалност. Концепцията която засега е най-близо до серийно производство е кросоувъра Hypnos. Макар все още да не е сигурно, че колата ще се произвежда в серийна версия, вече е ясно, че елементи от нейния дизайн ще стигнат до различни бъдещи серийни модели на фирмата. С Hypnos, както и със Citroen C3 Picasso вече сме ви запознали в automedia.bg.
Тагове:
fallback
  • #6
    yonex ( преди 15 години )
    Дизайнът е страхотен. Харесва ми, че не е БМВ, не е Мерцедес и въпреки това колата е страхотна. А и мутрите не карат Ситроен. Ще си взема една.
  • #5
    Incubuss ( преди 15 години )
    Ми карайте си ГоУфовете тогава, ***, какво коментирате:(
  • #4
    Анонимен ( преди 15 години )
    Леле като почнете с тия бангии френските коли направооо ...
  • #3
    Автор ( преди 15 години )
    Нищо нестава, като всяка ФРЕНСКА кола... =Мое мнение=
  • #2
    Triforce ( преди 15 години )
    Наистина е покъртителен дизайна! Като се замисля, само един модел на СААБ АЕРО Х ме е впечетлявал толкова, колкото този Ситроен!
  • #1
    nicko ( преди 15 години )
    GT-to e ne6to neveroiatno. gledah snimki ot Auot show-to v Paris i prosto niama takava neveroiatna kola pravena do sega!!! ne angajiram nikoi s moto mnenie, samo go izkazvam
fallback
Последни