fallback

Oфициални снимки на BMW X1

След серия от фото и видео тийзъри, баварците разкриха напълно визията на концептуалния Х1.

Както вече ви информирахме, за сега това е само концепт, но е твърде вероятно, пазарната версия на модела да не се различава от него. Дадената ни възможност да зърнем кросоувъра на BMW, дни преди премиерата му в Париж, ни разкрива купе с дизайн, типичен за  баварската марка. Изглежда Х1 е взело по малко от всички модели на марката. Задните стопове изключително напомнят на  миналата през фейслифт, серия 3.  Решетката или така нареченият "бъбрек"  е уголемен също като при серия 7, а  страничната линия на каросерията наподобява тази на Х6. Отпред, кросоувъра е оборудван с ъгловати фарове и високо позиционирани халогенни светлини, които дават уникален вид на Х1. Техническите характеристики на колата все още не са официално разкрити, но се предполага, че до голяма степен ще са сходни с тези на 1-ва серия.
Тагове:
fallback
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Тези фарове се наричат СТОПОВЕ ама карай разбрах те. Иначе джиплето е доста грозновато но това вече едва ли учудва някого.
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    Много е зле това!! Като почна от халогените разположени буквално под фара в средата на бронята и стигна до странната задница с имплантирани фарофе от трета серия (а то това бе най-големия кусур в дизайна на трета серия).. Мисля ,че този модел както и Х3 няма да се продават много. Добре ,че Х5 и Х6 изглеждат страхотно ,за да изплакнат очите на марката.
fallback
Последни