fallback

Kia пусна данните за европейската версия на Soul

Макар Kia да показва снимки от новия кросоувър Soul вече доста време, сега за първи път бяха обявени някои спецификации на версията за Европа.

С нея имаме възможност за първи път да видим и командното табло на Soul. Като цяло дизайнът на Soul e доста предизвикателен и без да е авангарден. Интериора е достатъчно предизвикателен за да бъде привлекателен за по-младите купувачи, а като цяло автомобилът е достатъчно практичен за да впечатли и потребители в по-зряла възраст. Всеки Soul продаван на европейските пазари ще бъде екипиран стандартно с аудиосистема RDS/CD с MP3 плейър с шест репродуктори и мощност 112 вата. Като опция ще се предлага и аудиосистема с мощност 315 вата. Тя ще бъде комбинирана с нещо, което в Kia наричат Sound Sensitive Mood Lighting, това е комбинация между един голям репродуктор, външен усилвател и sub-woofer в багажника, като репродукторите са осем. Стандартно на европейските пазари Kia Soul ще се предлага с шест въздушни възглавници, четири дискови спирачки и ESP (Electronic Stability Program). В Европа кросоувъра на Kia ще се предлага в дизелова версия, като на някои пазари двигателят ще бъде с мощност 126 к.с, а на други с мощност 115 к.с. Според данните на Kia, динамичните показатели на Soul варират съобразно използвания двигател, като ускорението от място до 100 км/час е за 10.4 до 11.3 секунди, а разходът на гориво е 5.1 литра на 100 км при дизеловата версия и 6.6 при бензиновата. Вредните емисии CO2 са съответно от 137 до 159 г/км.  
Тагове:
fallback
  • #5
    Петър ( преди 15 години )
    Имам Киа Соренто, V6, 3500 кубика, автоматик от почти 3 години. Сега е на 50000 км. Освен, че е страхотна за каране, удобна и пъргава, досега съм сменил една лампичка на стопа и абсолютно нищо друго. Сега мисля да я сменя с Мохави / Борего/. Онзи ден я карах на тест драйв - абе по-тежичка е, но оборудването направо е връх и е 3.8 литра.
  • #4
    Dido ( преди 15 години )
    Ти говориш глупости!!! Според последните статистики КИА е на първо място по дефекти!
  • #3
    :) ( преди 15 години )
    Говориш глупости Анонимчо! Ако Kia не бяха надеждни, щеше ли фирмата да дава 5-7 години гаранция и то не само в България, ами навсякъде, където се продава?!?
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Ti lud li si be?Kia e nai sme6nata kola i nai nenadegnata v svetovni mastabi.Ne s izlagai taka da ti se smeiat!Xa-Xa-Xa
  • #1
    :) ( преди 15 години )
    Малко фънки кросоувърче . . много ме радва. Kia са единствените корейци с добри автомобили като качество, надеждност и цени :)
fallback
Последни