fallback

Maserati показва Gran Turismo MC Corse

В края на 2006 Maserati показа МС 12, версия инспирирана от състезателните автомобили.

Това беше автомобил разработен за да бъде използван състезателния MC12 GT1 в шампионата на FIA GT. Сега само седмица преди автомобилния салон в Париж, Maserati показва друга версия базирана на състезателен автомобил, този път GranTursimo купe. Тази версия е наречена GranTurismo MC Corse, и макар все още да е определяна като концепция, тя ще участва в надпреварата в сериите на FIA. Новата версия е създадена на базата на наскоро показания Gran Turismo S с мощност 430 к.с. Интериорът на състезателната версия обаче е съвсем спартански и вместо него е монтиран интериора одобрен за състезанията във FIA. Двигателят също е променен с монтиран нов каталитичен конвертор и нова ауспухова система. Крайният резултат е нараснала мощност до 450 к.с. Каросерията на колата също е променена, автомобилът има по-широка следа, появил се е нов преден сплитър, нови прагове и агресивно изглеждащо задно крило. Окачването също е ново и е станало по-твърдо, появили са се 18 инчови лети джанти, промени има и по спирачката. 
Тагове:
fallback
  • #4
    WickedSixD ( преди 15 години )
    единственото *** тук си ти!Тази кола изглежда уникално добре.Мазерати са коли за богаташи с вкус и стил.Доста напредват определено.Евала.
  • #3
    :) ( преди 15 години )
    И двамата сте невежи! Първо, италиянски *** правят само Fiat! Второ, Мазерати използва тази форма на стоповете още отпреди 17 години, когато вероятно вие не сте били родени още!!!
  • #2
    Х ( преди 15 години )
    Аааа тия стопве с'а да не кажат, че Форд са ги отркраднали от тях :).
  • #1
    slavo ( преди 15 години )
    porednoto italiansko ***
fallback
Последни