fallback

Лека полека Citroen разкрива GT

Citroen в буквалния смисъл на думата повдига постепенно завесата над новата концепция GT, като сега показва четвърти тийзър.

Той е от предната част на колата. Тази снимка е също пусната от името на Sony, a както вече писахме единственото общо между двете фирми са серията симулатори Gran Turismo. Продължаваме да не знаем нищо за този автомобил, който ще бъде показан в Париж след няколко дни. Можем да предполагаме диодни LED фарове, издути калници, много нисък размер по подобие на състезателните коли тип GT и много широк отвор за въздух в долната предна част на колата. Най-новият тийзър показва част от решетката, отворите за въздух и един от фаровете. За останалото ще чакаме още.
Тагове:
fallback
  • #3
    Triforce ( преди 15 години )
    Това като Ауди R8, дето първия прототип го снимаха във филма "АЗ, роботът" и след това излезна почти два пъти по-различна кола. Но и два пъти да е по-зле, ще е супер за Си-строшен :)
  • #2
    Blago ( преди 15 години )
    това беше достатъчно за да се разбере, че тази кола ще остане само концепт.
  • #1
    tracer ( преди 15 години )
    moje da e frnska kola ama mene li4no vinagi sa me kefili citroen....samo det farovete na taa ne6o ne sa gi izdokarali ma sm sig. 4e 6e qka :)
fallback
Последни