fallback

В Париж може да бъде представен Nissan Spec-V GT-R

От Nissan потвърдиха съществуването на специалната версия Spec-V GT-R, един по-лек и по-мощен вариант на супер автомобила GT-R.

Сега се появиха спекулации, че колата може да бъде показана още идния месец на автомобилния салон в Пaриж. В края на миналия месец Nissan показа тунинг пакет за доработка на GT-R, разработен от фабричната тунингова фирма Nismo. Пакетът включва ауспухова система от титан, лети джанти с шест спици от Rays, променени панели на пода на колата. Прототип на GT-R с пакета на Nismo беше забелязан на пистата в Нюрбургринг. Ясно е, че Nissan ще покаже специална версия на GT-R в Париж, но дали това ще бъде Spec-V или просто доработката на Nismo, все още не е известно. Автомобилът който ще бъде показан ще има със 100 к.с. по-висока мощност от стандартния GT-R. Характерно за Spec-V ще бъде олекотената каросерия чрез използването на много карбон и фибростъкло. В същото време от Nissan потвърдиха, че GT-R е губещ модел, но с постепенното въвеждане на нови модели на същата платформа нещата трябва да се променят. Наред с версията Spec-V, в скоро време тази платформа ще бъде използвана и от нов модел на Infiniti, който ще видим до една година.
Тагове:
fallback
  • #4
    Анонимен ( преди 16 години )
    За кви рицари говориш пушил ли си нещо:)
  • #3
    quiksilver ( преди 16 години )
    Такава кола и с обратен волан ще карам :)Но всичко е заради *ибаните рицари. Заради тях по островите карат наопаки...
  • #2
    IMC ( преди 16 години )
    Ще го очакваме, но според мен трябва да го пуснат и с нормален волан просто по островите слагат волана от грешната страна. :)
  • #1
    Asen ( преди 16 години )
    ne stiga 4e bazovia model e burz,te 6te pravqt o6te po-mo6ten model.NENORMALNA KOLA!
fallback
Последни