fallback

Новата Honda City идва и в Европа

Изцяло новият седан Honda City идва и в Европа, като дебютът на този модел ще бъде през октомври по време на автомобилния салон в Истанбул.

Този модел на Honda е разположен в ниската средна класа. Дизайнът на колата носи някои от най-новите елементи показвани и от други модели на фирмата, като има доста общо и с хибрида Insight HybridАвтомобилът се произвежда на платформата на новата Honda Jazz / Fit. В зависимост от пазара, Honda City ще бъде предлагана или с бензинов двигател i-VTEC с обем 1.5 литра и мощност 120 к.с. или с i-VTEC с обем 1.4 литра и мощност 100 к.с. Базисна ще бъде механичната скоростна кутия с пет степени, но ще се предлага и вариант с автоматична скоростна кутия с възможност за смяна на скоростите от волана. С по-малкия двигател новата Honda City ускорява от място до 100 км/час за 11.8 секунди с механичната скоростна кутия и за 14.7 секунди с автомата. Първите продажби в Турция ще започнат от януари 2009 г., като там новата City ще се предлага именно с двигателят с обем 1.4 литра. 
Тагове:
fallback
  • #7
    Triforce ( преди 16 години )
    Стига бе, Турция! Сериозни ли сте? Моята тойота е от Англия и е зле, пък Хонда в Търция май същото ми се вижда.
  • #6
    4itatel ( преди 16 години )
    6te gi sglobqvat v Turcia.I sega tam pravqt Hondi
  • #5
    gogen ( преди 16 години )
    kade 6e gi sglobiavat tea hondi?
  • #4
    ПрофесионалистА ( преди 16 години )
    Е тоя с неговия зигзагообразен лост вече се излага здраво...
  • #3
    Triforce ( преди 16 години )
    Nissan 300ZX модел от около 1990-1992 година е с прав автоматик. А на теб май мозъка ти е на зиг-заг. Ако един автомобил е перфектен и е със зиг-заго образен лост, няма ли да си го купиш?
  • #2
    :) ( преди 16 години )
    Позаинтересувай се :)
  • #1
    Анонимен ( преди 16 години )
    ЕЕеее най-сетне да видя японска кола на която автоматика да не е със зигзагообразен лост!! Ейй прогрес, време беше!! Браво!
fallback
Последни