fallback

Chrysler може да използва платформи от Nissan или Fiat

Chrysler върви към своя ренесанс, като за целта групата е решила да обнови почти изцяло своя моделен ред.

Един от основните проекти на Chrysler е наречен ‘Project D’. Зад кодовото име се крие идеята да бъде създадена изцяло нова платформа на групата, която да бъде база за редица глобални модели. Именно на тях се разчита за връщането на Chrysler на световните пазари. Доскоро обаче се считаше, че Chrysler разработва самостоятелно своя платформа и Project D означава точно това, като на нейна база ще бъдат произведени първо новите поколения на Dodge Avenger и Chrysler Sebring. Сега изданието Motor Trend пише, че това е само една възможност за бъдещо развитие на групата. Друга възможност с която в Chrysler свързват бъдещето е да се вземе готова платформа от друг производител. Споменават се възможности за ползване на платформа от Nissan или Fiat. И Nissan Altima и Fiat Croma използват точно платформа от вида, който сега Chrysler търси. Те биха могли да отговорят на изискванията на Chrysler след сравнително малки промени. Подобна преработка би струвала несравнимо по-малко от разработката на изцяло нова платформа за нуждите на групата. Като друг вариант се споменава възможността да се комбинират елементи от различни платформи за да се създаде потребната на Chrysler. Това също би спестило средства. Какво точно е Project D остава да се види при появата на новите модели на Chrysler.
Тагове:
fallback
  • #2
    Анонимен ( преди 16 години )
    Ne sa kradnali te,a Mercedes prosto gi izto4iha kakto stava i v BG i si tragnaha.Prosto sasipaha markata.Ne sa investirali i edin $,a samo lapaha svegi pari,a posle nqma dobri modeli.Vzemi malko pro4eti i razberi be 1.
  • #1
    Анонимен ( преди 16 години )
    Тия още ли се пънат да правят МПС-та,аз си мислех че смениха това производство с правенето на ютии на въглища,баси марката,добре че краднаха малко технологии от Мерцедес преди години,но това беше временно поемане на въздух
fallback
Последни