fallback

Renault с нова концепция на кросоувър

През октомври на изложението в Париж, Renault ще покаже новата концепция на кросоувър, наречена Ondelios.

Външният вид на колата е инспириран от авиационни елементи, а кросоувърът е показателен за вижданията на френската фирма за бъдещите й луксозни модели. Renault Ondelios има дължина 4800 мм и е с дизайн подсигуряващ й много нисък коефициент на аеродинамично съпротивление. Автомобилът е с две огромни врати, които се отварят с технологията „крило на чайка”, Седалките са в три реда ,местата са шест. Всяко кресло е със самостоятелна мултимедийна система от Samsung. Renault Ondelios е с хибридна система за задвижване, комбинираща турбодизелов двигател с обем 2.0 литра и мощност 205 к.с. и два електромотора разположени на задната ос. Освен от акумулатори, двата електромотора ще бъдат захранвани и от системата за регенериране на енергия от спирачката. Скоростната кутия е с два съединителя и седем степени. Електродвигателите могат самостоятелно да движат колата при градски условия и бавен ход, както и да се включат при рязко ускорение и да подпомогнат дизеловия двигател при големи натоварвания. Ondelios ускорява от място до 100 км/час за 7.8 секунди. Според производителя средният разход на гориво при комбиниран режим на работа е 4.5 литра на 100 км. Вредните емисии от CO2 са 120 г/км. 
Тагове:
fallback
  • #12
    Renault ( преди 16 години )
    HA - 4E OT BRABUS PO-GOLEMI GROZOTII NIAMA!!
  • #11
    BRABUS ( преди 16 години )
    A az si misleh,4e BMW sa grozni:)))))))))))) E na tova ve4e mojete da kajete GROZOTIQ
  • #10
    Driver ( преди 16 години )
    HA-HA-HAAA...na t'va reno ot napuvane my se e cepnal guza - iavno zapek go e hvanal...)))
  • #9
    Анонимен ( преди 16 години )
    Това е концепткар, *** такива. Естествено, че няма да влезе в серийно производство в този вид. Е, ако беше Ауди до сега да се бяхте *** от кеф.
  • #8
    Ралев ( преди 16 години )
    сега си представете как трябва да скокнете от колата за нещо набързо и седите с досада, чакайки 10 секунди колата да се отвори и още толкова за да се затвори преди да потеглите....иначе... като гледам мащабите - това е за американския пазар :)
  • #7
    tracer ( преди 16 години )
    tova ne elo6o kato dizain...zadnicata ne koi znae kolko hubava....ina4e napodobqva na kosmi4eski korab otvutre i kato cqlo :)))
  • #6
    Светослав ( преди 16 години )
    Само Рено могат да измислят нещо готино ний добрите са!
  • #5
    Nerealen ( преди 16 години )
    Това все едно е направено да бъде карано не от човек, а от хладилник!!!
  • #4
    Анонимен ( преди 16 години )
    Да се надяваме няма да влезне в серийно производство.
  • #3
    ge2star ( преди 16 години )
    kav toz batmobil e
fallback
Последни