fallback

Renault даде подробности за новия Megane с пет врати

След като се появиха различни неофициални, полуофициални и шпионски снимки, сега дни преди откриването на автомобилния салон в Париж, Renault даде пълни детайли за новия Megane.

Всъщност данните са само за хечбека с пет врати, който ще има официалната си премиера в Париж. След него в скоро време ще се появят и други варианти на каросерията, включително и нов „горещ” модел и такъв с удължена база. Новият Megane ще бъде с широк набор от двигатели, като бензиновите ще бъдат с обем от 1.6 до 2.0 литра. Мощността на най-силния бензинов двигател е 225 к.с. (168kW). Новият двигател с обем 1.4 литра тип TCE, който познаваме от Clio, също ще видим при новия Megane. Този двигател има максимален въртящ момент 190Nm, който ще запази спортния характер на хечбека и в същото време ще подобри неговата ефективност. При дизеловите двигатели ще видим познатите турбоагрегати с обем 1.5 и 1.9 dCi с мощност от 89 к.с. (66kW) до 178 к.с (132kW). Засега двигателите няма да бъдат със системата за директно впръскване на горивото заради високи разходи изисквани за такава промяна. Продажбите на новия Megane с пет врати ще започнат още до края на тази година. 
Тагове:
fallback
  • #6
    Driver ( преди 16 години )
    *** s 5 vrati i pi4ka na kapaka...!
  • #5
    Triforce ( преди 16 години )
    И сега по-запознатите ако кажат, че извивките по таблото не приличат на 7-*** серия и еС-класа... не знам какво друго ще кажат. Ама лошо няма де, в тоя клас с този дизайн ще привлекат бая народец! Лошото е, че френските са хубави само отвътре и откъм возийка...
  • #4
    Х ( преди 16 години )
    Само предницата нещо ми е странна иначе таблото изглежда супер в сравнение с предипните изтумбени глупости и отзад не е зле.
  • #3
    WickedSixD ( преди 16 години )
    супер смешен външен вид,старото Меган беше крачка напред,с тва отново връщат познатия глуповат дизайн на Рендетата.
  • #2
    Nerealen ( преди 16 години )
    Koftiiiii, kofti !!
  • #1
    Z ( преди 16 години )
    Haresvami na vyn6en vid,a i vytre ne e zle :)
fallback
Последни