fallback

Mitsubishi Lancer Station Wagon?

Все още не е ясно дали Mitsubishi ще прави и комби версия на новия Lancer (Galant Fortis в Япония).

Въпреки това в интернет се появи компютърен образ на Mitsubishi Lancer VR4 Station Wagon, за който не може да се отрече, че изглежда добре. Дали това е дело на аматьор или има нещо общо с действителността е все още трудно да се каже. Според някои коментари в нета, предницата на новия Lancer е „присадена” на тялото на VW Passat Variant и са добавени оригинални лети джанти и издути арки над колелата. Дори да е така (все пак е нужно доста въображение за да видиш Passat Variant зад този образ) резултатът пак не е лош.   
Тагове:
fallback
  • #24
    fuckyou ( преди 16 години )
    abe glupak wickedsexgay tova e photoshop ne razbra li, naro4no sa slojili djanti ot m5, a audi sa si nomer 1, tova e dokazano, q mi sravni bmw m5 kombi s rs6 avant be keleme
  • #23
    WickedSixD ( преди 16 години )
    Аз пък мога да ви кажа че тези джанти на Лансъра(който наистина е невероятна кола) вече сме ги виждали на доста БМВ-та. Сигурно и на другите са им познати?
  • #22
    WickedSixD ( преди 16 години )
    феновете на VAG ( Volkswagen Audi Group) да си ходят в Перник или да си карат Б4-те и да мълчат че вече мн смях почна да ме напушваааа. Дааа разбрахме господа че ВСИЧКО идва от Ауди и че другите марки само копират неверояяятния дизайн на швабите и невероятните двигатели на Volkswagen които чудно защо в последните години не могат да земат никаква награда. Явно те са в други извъъъън земни класации. Ходете се прегледайте.Сички фенове на Ауди са диви ***. И във всяка статия пишат само за Ауди,независимо за коя кола се пише!
  • #21
    Анонимен ( преди 16 години )
    Ауди-зомбита,когато Валтер де Силва работеше за Алфа (Фиат) направи високата радиаторна решетка на 156. После отиде във VW и пусна и решетката на Ауди до долу.Да приписвате всички новости на една търговска марка е признак на безкрайна глупост. В Ауди само извънземни ли вземат на работа? Или не, те колите им май ги доставят от Марс.
  • #20
    quiksilver ( преди 16 години )
    Модела е нечовешки! От толкова много модели в днешно време, няма начин да не намериш прилика! Важното е че тази кола има свой собствен дух и няма начин да я сбъркаш с друга!
  • #19
    quiksilver ( преди 16 години )
    Пич, колите преди 50 години са били с огромни радиаторни решетки - почти всички. Пак ли от ауди са ги откраднали? Спортните модификации изискват по големи отвори за въздух. ауди куатро, далеч не е първият автомобил 4х4! Не се излагай! Верно сте като неква секта, ауди феновете! А за дизелите....защо ауди ползват системата коман рейл? да не би да крадат от алфа?!?!?!
  • #18
    Анонимен ( преди 16 години )
    Малко промени? Ми чакай да видя сега - Quattro, Брей ми БМВ що почнаха да правят XD ? Или Мерцедес 4 matic ? Ами БМВ и Мерцедес що правят дизелите си с пиезоинжектори? Щото мотора на Ауди с пиезоинжектори спечели всички награди.. Я сега почват масово да правят огромни решетики защо ли? Я и двоен съединител вече слагат масово защо ли? Ааа и дневни лед светлини почват да слагат защо ли? Май Ауди не правят промени но всички останали правят колите си по технологиите на Ауди защо ли? Влезте в тази статия ,която ще пейстна чукнете върху снимката на кабриото и ще ви се отворят още снимки та вижте муцуната на Ауди А7 кабрио и после погледнете муцуната на това Мицубиши и открийте разликите http://***.autoblog.com/2008/08/28/rendered-speculation-audi-a7-four-door-hard-top-cabrio
  • #17
    Анонимен ( преди 16 години )
    Ми може и да не са ги измислили те ама виж, преди те да направят голямата радиаторна решетка, колко автомобила имаха такава? Нито един. Сега Като погледна новите модели на Форд,Мицубиши дори и БМВ почнаха да правят малките си бъбречета в ГОЛЕМИ БЪБРЕЦИ ха ха ха.. Не казвам ,че е най-великото откритие но щом всички почнаха да ги правят, явно естетитечски правят колата доста по хищна и допада на хората. В което няма нищо лошо. От това печелим ние потребителите. Що да давам 100 бона за Ауди като мога да си купя за 40 бона Мицубиши примерно. Не съм фен на Немците но снимката на този концеп е буквално едно към едно изкопирана-ФАКТ. Иначе колата е супер.
  • #16
    Анонимен ( преди 16 години )
    Абе не знам кой трябва да ходи на очен лекар, но съм сигурен, че има фенове на Ауди, които да са психиатър! Тази статия не е за Ауди! А Ауди правят толкова малко промени в дизайна на колите си, че не виждам как може да се краде от тях.
  • #15
    gi ( преди 16 години )
    O.K. pi4ove dobre 4e sa Audi da izmisliat re6etkite 4e ko 6texa da pravat drugite avtomobili bez re6etki!!! mani mani mani verno ste zombita Audi fenovete.
fallback
Последни