fallback

Календарът на Pirelli за 2009 – красота и африканска природа

Поредният календар на Pirelli вече е готов.

Както стана традиция през последните години, това е календар без автомобилни гуми, но за сметка на това с много красиви жени и уникални фотографии. Това позволи на календара на Pirelli да се превърне в най-.търсения и очакван календар в света на автомобилизма, който се отпечатва от 1964 г. (с едно прекъсване между 1975 и 1983 г.). Календарът е дело на водещи световни фотографи и в него участват едни от най-известните манекенки на света. Традиционно от Pirelli изпращат календара си на своите най-важни клиенти, на известни личности не само в света на автомобилизма, на политици, артисти, на хора от бизнеса и др. Докато в календара за тази година снимките са правени във Френския квартал на Шанхай, в календара на Pirelli за 2009 г. красивите манекенки са снимани сред дивата природа на Африка. Снимките са на американския фотограф Питър Биърд (Peter Beard, на снимката горе), голям защитник на дивата природа. Задачата му е трудна, защото преди него календарът на Pirelli беше правен от гениални фотографи, като Richard Avedon, Peter Lindbergh, Bruce Weber, Peter Demarchellier и Annie Leibovitz. В календара за 2009 участват манекенки като Мариакарла Босконо (Mariacarla Boscono), Фей Тол (Faye Tall), Лара Стоун (Lara Stone), Даря Уербоуи (Daria Werbowy), Емануела Де Паула (Emanuela De Paula), Изабели Фонтана (Isabebeli Fontana) и др. Засега можете да видите само някои снимки на Beard, които вероятно ще влизат в бъдещия календар 2009, както и такива от работата по календара.
Тагове:
fallback
  • #9
    uchuden ( преди 16 години )
    Остави ги quiksilver, всички други са рожби на гуми, и то спукани, но не автомобилни. Какво ги интересуват красивите жени. Дай им гуми и ги остави на мира.
  • #8
    quiksilver ( преди 16 години )
    Календар с красиви жени, а вие искате гуми....Егати! Снимка на гума или на красива жена, бихте си окачили на стената?
  • #7
    leo ( преди 16 години )
    Значи ,както са казали французите жена без ЦИЦИ е като легло без възгланица ,така че не стават
  • #6
    mao ( преди 16 години )
    "...Както стана традиция през последните години, това е календар без автомобилни гуми, но за сметка на това с много красиви жени и уникални фотографии. .."Къде са гумите според вас? Вие да не сте *** или пък сте изпаднали от марс? Или сте ***?
  • #5
    r16 ( преди 16 години )
    Какво му е хубавото? На повечето снимки си личи, че са сглобявани с Photoshop.
  • #4
    ...... ( преди 16 години )
    e to xybavi snimki ama kade sa gymite??????
  • #3
    ...... ( преди 16 години )
    e to xybavi snimki ama kade sa gymite??????
  • #2
    Stefan ( преди 16 години )
    Е вярно снимките са готини, макар че някой от моделите са доста хърбави и грозноватки, но какво общо има това с автомобилни гуми ?!?
  • #1
    WickedSixD ( преди 16 години )
    хубав календар,доста майсторски снимки има
fallback
Последни