fallback

Нова концепция на Citroen - Hypnos

Миналият месец Peugeot показа хибридна концепция на купе с четири врати, като този модел ще бъде изложен на автомобилния салон в Париж.

Сега „братският” Citroen показва своя собствена хибридна концепция, този път принадлежаща към набиращият скорост сегмент на кросоувърите. Новата концепция е наречена Hypnos. Ако изключим снимката на интериора, колата е относително консервативна, поне за традициите на Citroen, а това може и да значи, че ще видим нейна серийна версия в недалечно време. Това трудно може да се повярва за интериора обаче, изпълнен с неочаквани и цветни решения. Седалките са четири самостоятелни кресла с индивидуално решение на пространството за всеки от пътниците. Малко детайли са дадени за тази концепция, но се знае, че двигателят е с мощност 200 к.с. (147kW) и има среден разход на гориво от 4.5 литра на 100 км. Вредните емисии от CO2 са само 120 г/km.
Тагове:
fallback
  • #5
    variola ( преди 16 години )
    Може би ще сложи в джоба си останалите автомобили същия клас по много критерии возия спирачки разход на гориво и т.н.
  • #4
    Blago ( преди 16 години )
    По принцип не бих си взел френски автомобил, но трябва да призная, че чертите на пежото са наистина много красиви.Ако излезе такъв модел спокойно ще се диша във врата на S5 и дори на R8.За 6-цата или CL да не говорим.Много агресивна линия и приятни форми.Едно голямо БРАВО!
  • #3
    Анонимен ( преди 16 години )
    Наистина дабри неща! Харесвам тези, които се трудят да правят интересен дизайн и съм безразличен към такива, които дъвчат едно и също.
  • #2
    Анонимен ( преди 16 години )
    Наистина дабри неща! Харесвам тези, които се трудят да правят интересен дизайн и съм безразличен към такива, които дъвчат едно и също.
  • #1
    VlaDk0 ( преди 16 години )
    porednite perfektni koncepcii ot strana na PSA
fallback
Последни