fallback

Lexus модернизира IS

Макар от Lexus все още да не дават официални данни за модернизирания IS, в официалния сайт на фирмата се появиха снимки на колата.

Те потвърждават, че промените във външния вид на обновения Lexus IS са минимални. Те се ограничават само до изменената радиаторна решетка, нови задни светлини, нов дизайн на външните огледала с интегрирани в тях мигачи и нов дизайн на летите джанти. Lexus IS модел 2009 ще получи и нови цветове на каросерията и на интериора. В техническата част можем да споменем обновената електронна система за контрол на стабилността. Според британското издание Carscoop модернизирания Lexus IS модел 2009 ще бъде показан официално на автомобилния салон в Париж идния месец.  
Тагове:
fallback
  • #19
    Анонимен ( преди 14 години )
    Lexus LS si e qk
  • #18
    reventon ( преди 15 години )
    multitronic ne e avtomatik we razbira4..tova e bezstepenna skorostna kutiq,ne si prav,povqrvai
  • #17
    крум ( преди 15 години )
    сега, колко от вас са карали и девете - DSG на VW и автоматика на лексъс моля. Щото аз съм, и база за сравнине няма, освен че и двете са със 6 ск.на IS 250 автомата е като на мнооого по спортни и скъпи коли, с пера за превключване на волана и всичко става за части от секундата и нагоре и надолу по скоростите, почти като на секвенцялна е. DSG - за сметка на това сие най *** автоватик, на който ръчното превключване на скорости е напълно безмислено дори и в спортен режим. моля не говорете глупости.
  • #16
    T ( преди 16 години )
    Абе ПрофесионалистА ти на ред ли си или се правиш на луд?Човека малко по-долу ти го каза - всичко дето превкючва само скоростите е автоматик. Сега, че има 1000 вида автоматични скоростни кутии това е друга тема, но да кажеш, че мултитроник не е автоматик и смешно!
  • #15
    ПрофесионалистА ( преди 16 години )
    Не бе японците не са велики,просто са добри,а ауди със сигурност не са велики,но ги харесвам,добри са и ауди.А мултитроника не е автоматик а безстепенна кутия - има разлика!Но ти си мулти-Т и тия разлики са непосилни за тебе.Иначе и нисан имат безстепенна кутия,а първата такава е измислена малко преди да се роди баба ти и е била изработена със дървени конусни колела и кожени ремъци.И познай кой е експериментирал с нея - Еторе Бугати.Да същата марка собственост на фауве(или можеби на порше - кой знае?),но тогава все още независима( за съжаление все по-малко независими останаха).И като ще хвалиш ауди хубаво,обаче похвали ги със създаването на куатро,със 5 цилиндровите двигатели и с големите им рали успехи,а не с безстепенния автоматик.Мулти прости хорица...
  • #14
    T ( преди 16 години )
    до ПрофесионалистА:Много бе цели 8 предавки хаха.Гледам, че разбираш от скоростни кутии и се надявам да се сетиш и, че Ауди пусна още преди години мултитроник, който на практика е с безброй предавки.Но нищо де...и японците са велики - имат 8 :)
  • #13
    ПрофесионалистА ( преди 16 години )
    Момченца,то е ясно че не разбирате какво четете по статиите,ама вземете разцепете няколко вида скоростни кутии,после ги съберете и тогава говорете!А до номер 11 конкретно - ако не знаеш Lexus пуснаха в продажба първия сериен 8 степенен автоматик.Ясно е,че много не са ти ясни нещата свързани с колите щом боготвориш 3-те кита на немското автомобилостроене,а не се досещаш за технологичния потенциал на концерн от ранга на Toyota...ама как да се сетиш като то самия ти нямаш никакъв потенциал...
  • #12
    Анонимен ( преди 16 години )
    !!!!!! Маняк как може да си писал такива глупости.. Направо не ми го побира главата. Скоростната кутия с двоен съединител се предлага по-магазините като автоматична скоростна кутия. И дали е наричаш роботизирана или автоматична и в двата случая си е автомат и не изискват от шофиращия намеса. Може ли толкова *** коментар да си направил? Направо ме изуми.
  • #11
    Анонимен ( преди 16 години )
    До профисионалиста. Първо да ти кажа ,че всичко е механика но под думата автомотична производителя има предвид ,че не се налага водача да сменя скоростите. Ама тъпата ти глава няма от къде да се сети то за това се иска логика. ха ха такъв *** не бях виждал.. ха ха ха ето ти и инфо от сайта на Фолксваген:DSG скоростната кутия с двоен съединител на Volkswagen Иновативната скоростна кутия с двоен съединител DSG на Volkswagen предлага един непостигнат до сега комфорт на превключване, който премахва някогашните остри граници между автоматичните и ръчните скоростни кутии. Касае се за 6 степенна скоростна кутия, която комбинира спортния характер и малкия разход на гориво на ръчната скоростна кутия с комфорта на автоматичната скоростна кутия. Още една особеност: превключванията на скоростите стават без прекъсване на предаването на теглещото усилие. Освен това не виждам във каква връзка си изписал всичките тия тъпотии? За триъгълни бутала и т.н.!! Ти нещо да не си бавноразвиващ и не си разбрал май темата ? Написах ,че автоматика на тоя Лексус е като автоматиците на БМВ,Мерцедес и Ауди отпреди 20-30 години!! И тия марки от миналия век не правят такива. Ама като ти е *** главата как да разбереш смисъла на текста. Това ,че си пейстнъл някакво инфо не те прави умен. Напротив ти доказа ,че толкова *** като теб не е писал коментар в тая статия.
  • #10
    ПрофесионалистА ( преди 16 години )
    Само да ти изясня нещо,5-ти,кутиите с двоен съединител не са автоматици.Те са механични кутии,които са роботизирани(пилотирани) и могат да работят в различни режими,включително ръчен или автоматичен.Автоматичните кутии разполагат с помпа,спирачки и т.н.,но основното е хидротрансформатора(или преобразувател на въртящия момент).Предполагам,че не си наясно че съществуват пилотирани водни помпи,пилотирани термостати,алтернатори и други "чудеса на техниката".Даже имало и двигатели с триъгълни бутала(които се въртят),двигатели без дроселови клапи и двигатели с по 8 отделни такива :)?! И понеже на всички ни стана ясно,че скоростните кутии са ти любими,да ти кажа,че съществуват и подредени/правозъби/секвенционални/секвенциални кутии(което си е едно и също) и такива,в които се въртели някви шайби с различен диаметър и между тях минавали някви ремъци(безстепенни).Айде вземи си набий един центробежен съединител в устата,та като се опитваш да говориш глупости да създаваш движение,което ще е много по-полезно нещо.
fallback
Последни