fallback

Jeep обнови Compass и Patriot

Jeep модернизира два от компактните си SUV модели Compass и Patriot.

В моделния ред за 2009 г. те ще имат нов интериор, нови цветове на каросерията и нова настройка на окачването. Jeep Compass и Patriot вече имат ново табло за приборите, централна конзола със затварящо се отделение за малки предмети и нови панели във вътрешната страна на вратите. Сменени са и някои материали използвани в интериора, като са станали по-меки и качествени. Появили са се и хромирани допълнения при някои от приборите и лоста за скоростите. Сменени са подовите покрития и др. При версия Limited аудиосистемата UConnect вече ще бъде стандарт. Тя е с голям цветен екран и има 30 GB хард диск с USB-вход и формат MP3, AAC или WMA. При Jeep Patriot Limited стандартна ще бъде и навигационна система UConnect. От Chrysler съобщават, че при модернизираните Jeep Compass и Patriot значително е подобрена шумоизолацията, чрез подобрения в моторния отсек, подовата изолация и др. Новата настройка на окачването подсигурява по-голям комфорт и плавност на движението. Двигателят на моделите с предно предаване вече отговаря на най-строгия американски стандарт PZEV (Partial Zero Emissions Vehicle). Двигателят е с обем 2.4 литра.
Тагове:
fallback
  • #5
    n.z. ( преди 15 години )
    Мое да е грозен ,ама ме вози за 7.5л/100км при 140км/ч., и на 10 софиийско.
  • #4
    Compa ( преди 16 години )
    Имам щастието да притежавам 2 броя "Компаса".Мога да Ви кажа следното:1.Дизеловият агрегат е 2L на VW-Изпитан двигател с годините и без дефекти.2.Купето е Made in USA.До момента единият е на 150 000км без грижи,т.е. без щателни сервизни работи по него.Другото е "божа работа".
  • #3
    Анонимен ( преди 16 години )
    млъкни пък ти с тези зигзагообразни лостове това ли ти е критерия за добър автомобил същата глупост си писал и за Лексус това се прави за сигурност при автоматиците за да не ръгнеш да задна докато караш с 150
  • #2
    Анонимен ( преди 16 години )
    незнам ама като видя автоматика и мога да падна!!! Като най-старите зигзагообразни скоростни лостове. Голям смях Ауди,БМВ и Мерцедес и Фолксваген отдавна са ги изхвърлилви от употреба..
  • #1
    C0ldblooded ( преди 16 години )
    Малко са колите дето са по-грозни от Compass-a
fallback
Последни