fallback

Модернизация за Range Rover

Третото поколение на Range Rover се появи на пазара през 2002 г.

През 2005 Land Rover модернизира този модел, но промените бяха по-скоро козметични. Бяха добавени обаче нови двигатели V8 от Jaguar. Луксозният SUV сега преминава през нов лек фейслифт, както показва шпионската снимка. Колата е заснета в САЩ по време на тестове. Модернизираният модел ще бъде в продажба през първата половина на следващата година. Промените включват нова радиаторна решетка, нов дизайн на фаровете и промени в интериора. Промените в интериора ще бъдат минимални, доколкото той беше модернизиран по-обстойно през миналата година, когато се появи електронна ръчна спирачка, ново табло и променени седалки. Не се планират и големи промени по механиката, но ще бъде добавен нов двигател V8 с обем 5.0 литра. Това е агрегат познат ни от Jaguar, както и от някои модели на Range Rover Sport и Discovery 3. Сегашният дизелов двигател с обем 2.7 литра ще бъде заменен от турбоагрегат V6 с обем 3.0 литра. Промените се правят за да може сегашното поколение на Range Rover да издържи на пазара до 2011-2012 година, когато ще се появи следващото. 
Тагове:
fallback
  • #3
    Petrich-Californiq ( преди 16 години )
    Da ,a p1k az onq den vidqh zelen kon....... Vqrno,4e tozi djip e unikalen,ama chak p1k tolkoz...... :)aide svali nqkolko kilometra v 4as de:)
  • #2
    Triforce ( преди 16 години )
    Range Rover Sport 2.7, 190 коня струва почти 119 000 лева. Липсва му ксенон и парктроник, които са още около 3000 лева. Няма такава возия и такава проходимост. И на Х5 и на МЛ и на не знам си кво... Тия изтрепаха рибата с новите модели. Дискавъри 3 може се кара на зиг-заг по двулентово платно със 120 км/ч и НЕ МЪРДА! Имам свидетел! Дори не се накланя. Автоманиака да мълчи, като не разбира!
  • #1
    Автоманиак ( преди 16 години )
    Лек фейслифт 10 000 евро върху цената на стария!Вместо да измислят нещо ново само се чудят как да бръкнат по-дълбоко в джобовете на хората...
fallback
Последни