fallback

Chevrolet Beat e готов

Разработката на мини автомобила на Chevrolet e завършена.

За това говори и снимка публикувана в blog на Hyundai, показваща версията на Chevrolet Beat, която ще се продава с марката на Daewoo. Все пак има вероятност тази снимка да е дело на компютърната програма photoshop. Дори това да е така, серийната версия на мини колата на Chevrolet, която видяхме като концепция в Ню Йорк през 2007, ще бъде готова през следващата година. От GM са решили първоначално продажбите да бъдат на пазарите в Европа и Азия, а на по-късен етап мини колата ще се продава и на пазара в Северна Америка.
Тагове:
fallback
  • #4
    ПрофесионалистА ( преди 16 години )
    Този сайт,който макар и посещаван е на доста посредствено ниво,явно се прави от някакъв/някакви страшен/страшни ***/***.Обикновено статиите са прекопирани,а когато администратора е добавил и свой коментар нещата са съвсем зле.И още нещо-обърнете внимание на коментарите!Те,в голямата си част представляват псуване м/у *** и псевдо автоексперти и безсмислени спорове с липса на логика и аргументи,отнасящи се най-вече до това кой колко е грозен,***,*** и т.н.,и разбира се,отнасящи се до 3 немски марки,които са еманация на селското(българското) мислене.Иначе всичките имат и добри,и лоши модели,имат предимства и недостатъци,и се харесват на едни или на други...
  • #3
    dilomo ( преди 16 години )
    Първо тая снимка е истинска и второ дори и да беше компютърно-генерирана 200% няма как да се направи с фотошоп просто щото фотошоп не е за 3D моделиране прости селяни такива.
  • #2
    Анонимен ( преди 16 години )
    Незнам кой изглежда глуповат, но ако имаш малко понятие от photoshop ще знаеш, че това може да се направи. И дори "експерт" като теб трудно ще го познае. Освен photoshop има още няколко програми с които това може да се постигне. Селският ти манталитет и високо самочувствие на необразован човек трудно ще схванат. Шопът гледал жирафа в зоологичмеска градина и си повтарял "Е те такова животно нема". Та така и Шопов - та такъв photoshop нема. Е добре, щом искаш - нема.
  • #1
    Филип Шопов ( преди 16 години )
    Мисля, че вероятността това да е правено на "компютърната програма photoshop" клони към нулата и е малко дразнещо, когато се използват термини и наименования с цел да изглеждаме компетентни. Изглеждаме по-скоро глуповати.
fallback
Последни