fallback

Най-грозните коли на всички времена

Британският ежедневник The Daily Telegraph провежда анкета между читателите си за да бъдат определени 100-те най-грозни коли на всички времена (по терминологията на вестника „Fugliest cars of all times”).

Естествено красотата е доста субективно усещане, затова за едни даден автомобил може да е грозен, за други красив, но идеята на вестника е интересна. От миналия понеделник всеки ден на уеб сайта на вестника се публикуват по 20 избрани за грозни (“fuckugly”) автомобили, като класирането върви отзад напред. С други думи челната 20-ца ще бъде известна в петък. Досега след класираните грозници вече видяхме четири модела на BMW от ерата на дизайнера Бангл – предишната Серия-7, X6, сегашната Серия-6 и купето Z3. Сред избраните грозни автомобили виждаме и Lexus SC430, третото поколение на Ford Mustang, Cadillac Escalade, Citroen 2CV, Chrysler 300C, Renault Fuego Coupe, Porsche Boxster, VW Tiguan, Mercedes R-Class, Ford Sierra, Leyland P76, Hyundai Pony, Mitsubishi Lancer EVO X, Peugeot 308, NSU Prinz IV, Lamborghini LM002, Zastava Yugo, Alfa Romeo SZ, Nissan Figaro и Jaguar XJ-S Coupe. Интересно коя „fugly” кола ще бъде на върха на класацията? Ще ви съобщим в петък.
Тагове:
fallback
  • #20
    Анонимен ( преди 16 години )
    WickedSixD е стига измишльотини вече. Иноваторите от БМВ са толкова иновативни ,че откраднаха от Ауди стоповете, Че си направиха купетата и двигателите от Алуминий като Ауди, че си направиха дизелите с пиезоинжектори като Ауди, Че едва сега почнаха да слагат Двоен съединител като Фолксваген ,които пък използваха за база Мултитроника на Ауди , че сега подгатвят дневни лед светлини като фаровете на Ауди и т.н. Това ли е новото. Не това е старо в Ауди но е ново в БМВ. Това ,че БМВ са изоставали не значи, че са новатори. А просто крадци без идеи.
  • #19
    Анонимен ( преди 16 години )
    Тоя дето лъже ,че БМВ е лидер в продажбите да спре да лъже. Лидер в луксозния клас е Мерцедес а веднага след него за 2007 год е Ауди а БМВ е на трето място. За 2008 год. първото тримесечие Ауди е лидер в световните продажби в луксозния клас, което в началото се е отдаваше на наградите спечелени от А4 за най-добър автомобил в света. веднага след тях са Мерцедес а БМВ тая година изостава много сериозно! Толкова за продажбите .. Единственото място където БМВ е лидер е при най-грозните коли и тая година май БМВ ще грабне само тия награди.
  • #18
    WickedSixD ( преди 16 години )
    Толко са зле повечето тука като им чета драсканиците,но най-зле е тоя дето е правил класацията.В нея е сложил не само БМВ а и мн други коли които НЕ заслужават да са там.Та за вечната тема: БМВ,Ауди,МБ ще кажа нещо и си го набийте най-накрая в тиквите.Ауди имат най ама най-консервативния дизайн и си продължават в същия дух.Технически са горе долу добре,но дизайна меко казано "нищо особено" .Та не знам феновете на Ауди за каква "красавица" А6 ми говорят...МБ същото нещо,но те поне винаги са знаели как да запазят традицията и къде да пипнат и да внесат нещо ново.БМВ тва е марка за млади хора,марка която еднакво успешно и смело се развива технически и външно. Тва че те единствени се открояват вече от класическия немски дизайн и че вървят на горе и в USA и Европа не трябва да ви дразни драги ми селяни с Б4-ки )
  • #17
    uuu ( преди 16 години )
    колеги много Ви Моля влезте в час ne mi kazvaite kak da sedna v X6samo prochete za nego be malko danni rehnicheski harakteristikine mi kazvaite che ne se vijdalo ootzad a prochetete 1200lv e kamerata za obratno vijdane da plashta se si4ko se plashta v BMW da dvumestno e da BMW tursi i namira nova nisha ama to tia neshta sa za mnogo svetnati... sdve mnogo chete malko komentiraite specialono za nemski koli i BMW razbira se
  • #16
    uuu ( преди 16 години )
    колеги много Ви Моля влезте в час ne mi kazvaite kak da sedna v X6samo prochete za nego be malko danni rehnicheski harakteristikine mi kazvaite che ne se vijdalo ootzad a prochetete 1200lv e kamerata za obratno vijdane da plashta se si4ko se plashta v BMW da dvumestno e da BMW tursi i namira nova nisha ama to tia neshta sa za mnogo svetnati... sdve mnogo chete malko komentiraite specialono za nemski koli i BMW razbira se
  • #15
    Анонимен ( преди 16 години )
    До номер 13:Глупакът си ти! BMW е номер 1 едно в света по продажби на луксозни автомобили! Няма как да са аут от пазара, те са го завладели безапелационно! А Ауди не са мръднали в дизайна откакто направиха първото ТТ и 6-та серия някъде през 90-те. От тогава само заглаждат и дъвчат едно и също. Креативност равна на нула. Затова и дишат праха и на BMW и на Мерцедес. Колкото до 7-цата на BMW, идеите заложени в нея живеят и в останалите модели на BMW, има ги и в новата седмица, никой не смята този дизайн за грешка, защото той затвърдява лидерските позиции на BMW в тази пазарна ниша.
  • #14
    Анонимен ( преди 16 години )
    Дайте първо да обясним какво е грозен! Ако излиза извън познатия стереотип, но има съвършена естетика грозен ли е?
  • #13
    Анонимен ( преди 16 години )
    FeniX много си смечен бе човекоо.. Ако още не си разбрал шефа на дизайнерите на Седма серия бе уволнен от БМВ заради неадекватния и грозен дизайн на 7-*** серия.. Явно си с много сериозни очни проблеми щом като нещо толкова грозно ти се вижда красиво. а Ауди А-6 е направо красавица пред всички грозилници на БМВ. Добре ,че има още *** като теб иначе БМВ до сега да са фалирали. Но глупаците ставате все по-малко и ако БМВ не си наемат добри дизайнели скоро ще са Аут от пазара на коли.
  • #12
    FeniX ( преди 16 години )
    Абе тия *** как смеят да казват чв 6-та серия и 7-мата серия са грозни бе. То 7 серия промени дизайнерското мислене в Германия. Тя беще първата кола с ново мислене и всички други марки започнаха и те. За мен А6 е супер грозна но М6 не. Това списание е най-мизерното и прошлянско.Що няма мерцедеси или аудита дето са 1000 пъти по-грозни.
  • #11
    Анонимен ( преди 16 години )
    ми грозно е разбира се просто трябва да имаш очи ,за да разбереш. За това не се робува на марки а купуваш най-доброто в момента на пазара. А БМВ са най-грозните коли в момента!! И ще оберът наградите при най-грозните.
fallback
Последни