fallback

Как се разбива електрическият кросоувър на Mercedes (ВИДЕО)

Краш-тестът на EQC в изследователския център на компанията показва интересни неща

Вече почти сме свикнали с новия електрически кросоувър Mercedes EQC. Вярно е, че автомобилът още не се е появил по обществените пътища, но и това ще стане скоро. В това време компанията пуска все повече информация за колата. Ред е на безопасността.

В своя собствен изследователски център компанията проведе краш-тест на новия автомобил. Разбира се, звезди не бяха присъждани, но беше разказано и показано всичко (или почти), което бе сметнато за необходимо. Особено много производителят се гордее със защитата на компонентите на задвижването и на блока на батерия, който е обкръжен от рамка с конструкция, устойчива на удар.

В случай на ПТП високоволтовата система се изключва сама. Същото се случва и при удар по време на зареждане. Освен това електрическият кросоувър позволява системата да бъде изключена ръчно, ако е необходимо. Повече за подготовката на колата и за самия краш-тест - във видеото. Разбира се, красивият официален клип е подплатено със задължителните ефекти и всякаква друга пиротехника. Но има и удари.

 

Тагове: mercedes mercedes eqc
fallback
  • #4
    Анонимен ( преди 5 години )
    5 звезди
  • #3
    Анонимен ( преди 5 години )
    Минути за реклама пфф...
  • #2
    а ( преди 5 години )
    ха ми то краш тестове се правят из цяла БГ с живи манекени и се симулират дупки, разбити улици, *** зад волана, пияни дрогирани и др. и при това с хиляди различни автомобили не само ел.:)))
  • #1
    Анонимен ( преди 5 години )
    Те докато пускат рекламни "краш тестове" на първия си електрически модел другите вече пускат реални коли 2 и 3то поколение такива коли. Немците тотално изпуснаха електрическия влак и още се движат с дизеловия ;)
fallback
Последни