IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Може ли 11 човека да се поберат във Ford Focus?

Британски шофьор остана без книжка заради неразумната си постъпка

Може ли 11 човека да се поберат във Ford Focus?

Британецът Кенет Самуелсон явно е приел буквално името на своя автомобил – Ford Focus и сега ще трябва да плати скъпо за решението си да натовари в него цели 10 пасажера, съобщават медиите в страна.

Може ли 11 човека да се поберат във Ford Focus?

Кенет пътувал от гарата Колвин-Бей, където посрещнал свой приятел, когато бил спрян от полицейски патрул. Служителите на реда останали много изненадани, когато в автомобила открили четирима възрастни и седем деца, три от които били легнали на пода.

Мъжът бил изправен пред съда, където признал вината си за опасно движение с транспортно средство. 52-годишният Самуелсон се оправдал, че на гарата срещнал още няколко човека, които нямали пари за такси и го помолили за го закара. Оправданието, че е съжалил плачещите деца обаче не минало пред съда.

Именно четирите хлапета в колата станали причина и за суровото наказание, което англичанинът получил в крайна сметка. За това, че е изложил живота и здравето им на опасност, Самуелсон ще остане без шофьорска книжка за цели 15 месеца, като освен това ще плати и глоба от 170 паунда.
 

Тагове: ford focus
0 от 500