IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Руски случки на пътя кандидатстват за "Оскар"

Появи се документален филм само с кадри от видеорегистратори

Руски случки на пътя кандидатстват за

Абсурдно смешните видео клипчета, снимани в Русия, чиито герои изпадат в трудно обясними ситуации вече няма да бъдат само любимо забавление на хората с много свободно време и интернет.

Руските идиотии кандидатстват за

Руският режисьор Дмитрий Калашников събра такива кадри, записани от видеорегистратори и създаде документалният филм „The Road Movie” (оригиналното му руско заглавие е „Дорога”) и ще се бори с лентата за „Оскар” в категорията „Най-добър пълнометражен документален филм”, като кандидатите са 166 от цял свят.

Руските идиотии кандидатстват за

Режисьорът обясни, че с тъжните и смешни ситуации, намерили място във филма, е показал Русия през очите на автомобилистите. До 17 декември Американската академия по киноизкуство трябва да избере 15 филма от тези 166 кандидати. А до 22 януари кандидатите ще останат 5, от които един ще получи и „Оскар”.



0 от 500
  • #2
    16 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    В Русия видеорегистраторите са задължителни. Ако нямаш такъв застраховката ти е много по-висока и заради това всички коли имат и това е причината за толкова много клипове. Чудя се кога и другата част на света ще го приеме това според мен правилно решение? Друго си е всичко да е записано и да се вижда точно какво е станало, а не да се правят свободни съчинения от неграмотни полицаи за които всяко ПТП е заради несъобразена скорост и ти пишат акт.
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Оооо. Ще се гледа. Само го няма в интернет.