IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-чаканите автомобили през следващите 3 години

Задават се скъпи електромобили, нови кросоувъри и доста интересни спортни коли

Най-чаканите автомобили през следващите 3 години

Нови кросоувъри, електрически автомобили и дори няколко спортни коли - с какво ще ни поглезят в близко бъдеще? Най-внезапните и оригинални новости - по-нататък в материала. Но има и такива, които очакваме с нетърпение.

Скъпи електромобили

Най-чаканите автомобили в идните 3 години

BMW вече раказа на всички (и показа) всичко, което в момента се знае за предстоящия електрически кросоувър iNext. Серийният автомобил най-вероятно ще бъде наречен по различен начин и ще се похвали с широка гама от версии с различни комбинации от електродвигатели. Най-мощната модификация ще бъде в състояние да развие около 800 к.с.

Най-чаканите автомобили в идните 3 години

Един от най-очакваните автомобили е луксозният електрически кросоувър Lagonda. Той ще бъде изграден върху платформата на Aston Martin DBX, който ще дебютира през 2019 г. Lagonda ще се задвижва от електрическа система, вероятно взаимствана от Mercedes-Benz. Дизайнът ще бъде изпълнен в духа на концепта Vision, която отбеляза пълната електрификация на бъдещите модели на марката.

Нови кросоувъри и, разбира се, Range Rover

Най-чаканите автомобили в идните 3 години

Все още не знаем как ще изглежда новият Range Rover, но може смело да предположим, че дизайнът му ще бъде по-скоро еволюционен отколкото революционен. Основната (и постоянна) цел на всеки голям SUV е диетата. И Range Rover не е изключение. Очевидно, в петото си поколение колата ще стане по-лека и може би дори още по-луксозна. Особено като се има предвид появата на Rolls-Royce Cullinan.

Най-чаканите автомобили в идните 3 години

За следващото Volvo XC90 почти нищо не е известно. Знае се само, че кросоувърът ще бъде сглобяван в САЩ, в нов завод в Южна Каролина. Семейният SUV наистина хареса премиум сегмента, така че новият продукт ще се окаже още по-луксозен.

Най-чаканите автомобили в идните 3 години

В същия клас Jaguar ще представи най-големия си кросоувър J-Pace, който ще се конкурира с Porsche Cayenne. Всъщност обаче, британският автомобилен производител може да премисли и да премине изцяло към електрически автомобили.

Най-чаканите автомобили в идните 3 години

Audi Q1 е един от най-очакваните автомобили през 2021 г. Компактният кросоувър ще бъде създаден върху платформата на Audi A1, която също така ще си подели с него всички технически нововъведения. Нещо ни подсказва, че предстоящият нов продукт на компанията го очаква голям търговски успех.

Седан Lamborghini и нов Mustang

Най-чаканите автомобили в идните 3 години

С голямо съжаление трябва да признаем, че автомобилните производители се интересуват все по-малко от четириврати седани. Вероятно този вид каросерия вече ще се среща по-рядко, като остава прерогатив на скъпите марки. Например, на Lamborghini. Италианският бранд размишлява върху тази идея вече 10 години. Успехът на спортния кросоувър Lamborghini Urus може да допринесе за появата в следващите години на луксозен и бърз четириврат седан, който може да бъде построен върху платформата на Porsche Panamera.

Най-чаканите автомобили в идните 3 години

Следващото поколение Ford Mustang обещава да се появи до 2021 г. Очаква се масълкарът да получи задвижване на четирите колела и хибридна модификация. Но не всичко е толкова просто с този спортен автомобил. Предстоящата поява на електрически кросоувър в стила на Mustang може сериозно да удари по продажбите на мощното купе.

0 от 500