IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Почти 800 конски сили за BMW M6

Тунинг ателието G-Power предлага интересни промени за купето

Почти 800 конски сили за BMW M6

Тунинг компанията G-Power предлага специален пакет за тези, за които BMW M6 страда от липса на достатъчно темперамент и мощност. В серийната си версия М6 се предлага с 4,4-литров V8 мотор с две турбини с мощност 552 конски сили. С подобренията на G-Power мощността на автомобила отскача на 789 конски сили, което го изправя срещу сериозна част от суперколите.

Почти 800 конски сили за BMW M6

За да се постигне тази впечатляваща мощност в G-Power залагат на преработка на турбините и добавянето на сериозно количество на доработени части и компоненти под предния капак.

В резултат на това максималната скорост на автомобила вече е почти 350 км/ч. От G-Power не съобщават какво е постижението на доработения М6 в спринта от 0 до 96 км/ч, но като се има предвид, че серийният М6 с Competition Package покрива тази задача за 3,9 секунди, но тунинг вариантът ще е доста по-близо до 3-те секунди.

Почти 800 конски сили за BMW M6

Естествено, всички тези промени не са евтини. Само новите части и софтуеъра са над 20 000 евро, като тук не влизат разходите за труд. Промени има и в екстериора, като благодарение на тях колата заприличва на M4 GTS.

Става въпрос за аеродинамичен пакет от елементи от фиброкарбон: нов преден спойлер, странични престилки, дифузьор, задно крило и нов капак на двигателя. Освен по-агресивния вид на колата те осигуряват и по-добро аеродинамично притискане на автомобила към пътя.

Снимки: G-Power

Тагове: bmw g-power bmw m6
0 от 500