fallback

Какво говори цветът на колата за характера на човека

Черният е за властващите, червеният за безгрижните, а собствениците на сини автомобили са дискретни

Предпочитанията за цвета на автомобила могат да разкажат много за собственика му, посочват психолозите.Белият цвят се предпочита от хора, които са уверени в способностите си и обичат да доминират над останалите. Освен това собствениците на бели автомобили са внимателни, чистоплътни, педантични и имат изискан естетически вкус.Автомобили в черно избират тези, които имат повече власт над другите. Собствениците на такива коли са решителни, сериозни и безспорни лидери в живота. Черни автомобили предпочитат хората, които са уверени в себе си и имат богат житейски опит.Хората, които искат да се откроят сред тълпата и да привлекат внимание, предпочитат автомобили с червен цвят. Собствениците на такива коли крачат безгрижно и радостно в живота и имат много добре развито усещане за красота.Екстраверите, които обожават бързия ритъм на живота, най-често избират автомобил в сив цвят. Собствениците на такива коли са действат стремглаво, незабавно вземат решения и са в състояние да правят няколко неща наведнъж.Зелен или смарагдов цвят избирата хора, които също са решителни и на които не им е чуждо чувството за превъзходство над другите. Освен това автомобил в такъв цвят говори за тяхната чувствителна душа, притегляна от природата.Сини или светлосини автомобили се избират от хора, които са дискретни и способни да контролират емоциите си. А духовните импулси и подвизи са чужди за тях.Консерваторите пък предпочитат кафяви автомобили. За собствениците на коли в такъв цвят в живота е важна стабилността и увереността в бъдещето. Тези, които избират нюанси на кафявия цвят, са отдадени на семейството и скептично гледат на всякакви нововъведения в живота. 

Тагове:
fallback
  • #6
    тупан ( преди 5 години )
    показва, че си комплексиран задъстеняк, който гледа как изглежда колата, вместо да се напъне и да разбере техничекското
  • #5
    Фолк без фолксваген ( преди 5 години )
    Тц, така беше едно време в Мототехника. Сега коли валяло. Можеш да избираш модел, двигател, цвят и т.н. И ако я няма в момента, може да почакаш 2-3 месеца доато се появи подходящ екземпляр. :)
  • #4
    Анонимен ( преди 5 години )
    Българинът избира цвета, който му се падне на Горубляне.
  • #3
    de ( преди 5 години )
    а кой цвят показва, че собственика е комплексар, с ниско самочувствие, опитва да натиска останалите за да изпъкне и е нетолерантен по природа? хм?Тази класация е като хороскоп - за всеки цвят само хубави новини :)
  • #2
    Анонимен ( преди 5 години )
    Простотии!Избирам цвета, който отива най-много на даден модел.Имал съм коли с всичките изброени цветове без кафяв. В момента имам 3 коли. Бяла, сива и черна. Просто цветовете отиват така, както съм ги взел и не държа на точно определен цвят. Само кафяв, лилав, розов, син не бих взел. Едва ли има коли които на мен да ми харесат с тези нюанси.
  • #1
    Фолк без фолксваген ( преди 5 години )
    Много розова тая класация. За мутрите и голфаджиите нищо не е казано.
fallback
Последни